Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Dental
EBI
Flamingo
Little&Bigger
Trixie
Jw
Nerf
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Ääntävät koiranlelut

42 tuotetta 1 kaupasta

Koiran vinkulelu toimii aktivoivana virikkeenä

Ääntäpitävät koiranlelut tuovat kivan ekstran koiranleikkeihin, sillä esimerkiksi pentukoira saa ihan uutta virikettä äänestä, joka lelusta tulee! Vinkuva lelu siivittää pikkukoiran sellaiseen vauhtiin, että leluja kannattaakin välttää esimerkiksi iltaisin ennen yöunille rauhoittumista. Ääntävät koiranlelut löytyvät edullisimmin ja helpommin netistä, jossa voit myös vertailla vinkuvien lelujen hintoja ja tilata useampia yhtä aikaa.

Lateksista valmistetut vinkulelut ovat suosittuja

Hyviä ja kestäviä vinkuvia leluja ja palloja koiralle valmistaa Karlie, L&B, ItsyBitsy sekä Trixie. Lateksista valmistetut lelut kestävät hyvin pikkukoiran hampaita, mutta toki ajan mittaa lateksisetkin lelut menettävät joustavuutensa ja hajoavat. Ääntävät lelut ovat kuitenkin melko halpoja, joten niitä voi ostaa aina uusia. Koiranlelut kannattaa aina olla täysin henkilökohtaisia tartuntariskien ja muiden riskein takia, joten pidä huoli, etteivät toiset koira pureskele sinun koirasi vinkuleluja.

 

Jotkut vinkulelut omaavat niin suuren äänen, että se alkaa käydä isännän hermoille. Pidä tällöin mielessä, että liian iso ääni saattaa stressata myös koiraa itseään, mutta se ei tietenkään voi sitä mitenkään ilmaista. Kokeile tällöin muitakin lelumerkkejä.

Siirry alkuun