Nylabone Extreme Chew XL
19,90€
L&B Sumo Fit Bone, turkoosi L / 20 cm, Little&Bigger
14,90€
Nylabone Extreme Texture Beef & Cheese XL
21,90€
Lateksilelu L&B Flat Pupu, 25,5 cm, Little&Bigger
7,99€
Kong Cozie Ali
6,99€
L&B Sumo Play Dental, minttu M / 12 cm, Little&Bigger
14,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
All For Paws
Buster
Dental
EBI
Flamingo
Karlie
Kong
Little&Bigger
StarMark
Trixie
Itsybitsy
Jw
Nerf
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Ääntävät koiranlelut

113 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Koiran vinkulelu toimii aktivoivana virikkeenä

Ääntäpitävät koiranlelut tuovat kivan ekstran koiranleikkeihin, sillä esimerkiksi pentukoira saa ihan uutta virikettä äänestä, joka lelusta tulee! Vinkuva lelu siivittää pikkukoiran sellaiseen vauhtiin, että leluja kannattaakin välttää esimerkiksi iltaisin ennen yöunille rauhoittumista. Ääntävät koiranlelut löytyvät edullisimmin ja helpommin netistä, jossa voit myös vertailla vinkuvien lelujen hintoja ja tilata useampia yhtä aikaa.

Lateksista valmistetut vinkulelut ovat suosittuja

Hyviä ja kestäviä vinkuvia leluja ja palloja koiralle valmistaa Karlie, L&B, ItsyBitsy sekä Trixie. Lateksista valmistetut lelut kestävät hyvin pikkukoiran hampaita, mutta toki ajan mittaa lateksisetkin lelut menettävät joustavuutensa ja hajoavat. Ääntävät lelut ovat kuitenkin melko halpoja, joten niitä voi ostaa aina uusia. Koiranlelut kannattaa aina olla täysin henkilökohtaisia tartuntariskien ja muiden riskein takia, joten pidä huoli, etteivät toiset koira pureskele sinun koirasi vinkuleluja.

 

Jotkut vinkulelut omaavat niin suuren äänen, että se alkaa käydä isännän hermoille. Pidä tällöin mielessä, että liian iso ääni saattaa stressata myös koiraa itseään, mutta se ei tietenkään voi sitä mitenkään ilmaista. Kokeile tällöin muitakin lelumerkkejä.

Siirry alkuun