Koiratarvikkeet netistä

Acana kuivaruoka

34 tuotetta 1 kaupasta

Acana kuivaruoka koirallesi

Acana koiranruokien tuoteperheestä löytyvät sopivat ruuat niin pikkukoiralle kuin isolle aikuiselle aktiiviharrastajalle. Laadukkaat Acana koiranruuat ovat kuivaruokien aatelian, jonka valmistuksessa jokainen ainesosa on mietitty tarkkaan.

 

Acana-kuivaruuat ovat kuivaruokien kalleimmasta päästä, isojen pakkausten kilohinnat ovat noin kuuden euron luokkaa, pienemmissä pakkauksissa kilohinnat nousevat korkeammalle.

 

Acana-kuivaruuissa panostetaan aina proteiinin laatuun. Niissä on todella korkea lihapitoisuus, 60 %, mikä antaa koiralle tarpeeksi laadukasta energiaa aktiivisiin leikkeihin ja toimiin.

 

Acana kuivaruuat valmistetaan tuoreista, jopa ihmisiruuaksikin kelpaavasta kanasta ja kampelasta sekä paikallisista kananmunista. Lisäksi ruokaan lisätään 20% kasviksia ja hedelmiä, kuten maissia, omenoita, päärynää, myskikurpitsaa. Loput 20 % ruuasta on laadukasta, paikallisilta tuottajilta hankittua kaurarouhetta.

 

Lisäksi Acana kuivaruuissa on lisätty erilaisia merileviä, kasveja ja yrttejä antamaan lisää vitamiini- ja hivenaineita ravintoon. Näiden määrät riippuvat siitä, millaiselle koiralle ruoka on tarkoitettu. Acana tuoteperheessä on omat ruokansa juniorille, pikkukoiralle, aikuiselle sekä seniorille. Lisäksi on oma ruokansa aktiiviselle liikkujalle.

 

Acana ruuat valmistetaan Kanadan Albertassa Champion Petfoods -perheyrityksessä.

Siirry alkuun