Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
All For Paws
Basic
Busy Buddy
Flamingo
Kong
Little&Bigger
Nina Ottosson
Petsafe
Trixie
Jw
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Aktivointi- ja älypelit

92 tuotetta 1 kaupasta

Koiran aktivointilelut netistä

Koiran riittävä aktivointi on todella tärkeää etenkin silloin, jos koira viettää päivät yksin kotona. Tällöin todella hyvä apu voivat olla koiralle tarkoitetut helpommat ja haastavammat aktivointi- ja älypelit, joita koira voi pelata ja leikkiä myös itse yksin ollessaan. Näin aika kuluu paremmin ja koiraa saa kulutettua järkevästi energiaa.

Herkkupalat toimivat koiran aktivoinnissa

Koiran aktivointi kotona onnistuu erilaisten herkkupallojen kanssa. Todella yleisiä älypelejä ovat erilaiset pallot, pullot ja lelut, joiden sisällä on herkkupaloja. Koiran tehtävänä on keinotella herkkupalat lelun sisältä pois ja syötäväksi. Tällaisen voi tehdä tyhjästä limukkapullosta tai ostaa valmiin netistä. Hyviä aktivointileluja ovat esimerkiksi Zee.Dog, Kong Classic, Puppy Kong aktivointilelut. Lelut kannattaa kuitenkin valita ottaen huomioon koiran älykkyys. Pentu ei tarvitse niin haastavaa lelua kuin aikuinen koira ja toisaalta aikuisissakin koirissa on suuria eroja.

Sopivaa haastetta koirallesi

Todella älykkäille koirille voi olla joskus vaikea löytää sopivia aktivointileluja. Vaikea älypeli sopii tällaiselle koiralle, mutta peli saa olla todella vaikea. Karlie Brain Train merkillä on kymmeniä erilaisia laadukkaita ja kestäviä puisia älypelejä, jotka kutkuttavat älykkäänkin koiran älynystyröitä. Näissä peleissä teemana on löytää herkut erilaisista kätköistä. Älykkäälle koiralle saa olla useita vaikeita älypelejä, sillä se oppii nopeasti kunkin pelin niksit. Myös Trixiellä on hyviä älypelejä. Muista kuitenkin, että älypelit eivät riitä ainoaksi aktiviteetiksi koiralle: se vaatii myös päivittäistä liikuntaa enemmän tai vähemmän, olipa kyseessä sitten pieni tai suuri koira.

Siirry alkuun