zoolove Spinning Wheel -älypeli - 24 cm
5,99€
Aktivointilelu Trixie Feather Hider
27,95€
Kong Extreme -setti - 3 kpl
29,99€
Buster aktivointimatto, starttipaketti
69,90€
Aktivointilelu Trixie Flip Board
16,95€
Kong Puppy Original
6,89€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Buster
Busy Buddy
Doggy
Flamingo
Karlie
Kong
Little&Bigger
Nina Ottosson
Northmate
Petsafe
Petstages
Savic
Trixie
Canibit
Chewies
Hunter
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Animail
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Aktivointi- ja älypelit

148 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Koiran aktivointilelut netistä

Koiran riittävä aktivointi on todella tärkeää etenkin silloin, jos koira viettää päivät yksin kotona. Tällöin todella hyvä apu voivat olla koiralle tarkoitetut helpommat ja haastavammat aktivointi- ja älypelit, joita koira voi pelata ja leikkiä myös itse yksin ollessaan. Näin aika kuluu paremmin ja koiraa saa kulutettua järkevästi energiaa.

Herkkupalat toimivat koiran aktivoinnissa

Koiran aktivointi kotona onnistuu erilaisten herkkupallojen kanssa. Todella yleisiä älypelejä ovat erilaiset pallot, pullot ja lelut, joiden sisällä on herkkupaloja. Koiran tehtävänä on keinotella herkkupalat lelun sisältä pois ja syötäväksi. Tällaisen voi tehdä tyhjästä limukkapullosta tai ostaa valmiin netistä. Hyviä aktivointileluja ovat esimerkiksi Zee.Dog, Kong Classic, Puppy Kong aktivointilelut. Lelut kannattaa kuitenkin valita ottaen huomioon koiran älykkyys. Pentu ei tarvitse niin haastavaa lelua kuin aikuinen koira ja toisaalta aikuisissakin koirissa on suuria eroja.

Sopivaa haastetta koirallesi

Todella älykkäille koirille voi olla joskus vaikea löytää sopivia aktivointileluja. Vaikea älypeli sopii tällaiselle koiralle, mutta peli saa olla todella vaikea. Karlie Brain Train merkillä on kymmeniä erilaisia laadukkaita ja kestäviä puisia älypelejä, jotka kutkuttavat älykkäänkin koiran älynystyröitä. Näissä peleissä teemana on löytää herkut erilaisista kätköistä. Älykkäälle koiralle saa olla useita vaikeita älypelejä, sillä se oppii nopeasti kunkin pelin niksit. Myös Trixiellä on hyviä älypelejä. Muista kuitenkin, että älypelit eivät riitä ainoaksi aktiviteetiksi koiralle: se vaatii myös päivittäistä liikuntaa enemmän tai vähemmän, olipa kyseessä sitten pieni tai suuri koira.

Siirry alkuun