Koiratarvikkeet netistä

Applaws koiran kuivaruoka on hyvä vaihtoehto

Applaws koiraruuat ovat laadukkaita kuivaruokia, joiden ansiosta isokin koira jaksaa pitkiä lenkkejä ja turkki pysyy hyvänä ja terveenä.

 

Applaws koiraruuissa on omat sekoituksensa pentukoiralle, aikuiselle aktiivi-iässä olevalle koiralle sekä jo vauhtia hidastaneelle seniorille. Kaikissa kuivaruokasekoituksissa on jopa 75 % laadukasta kananlihaa, joten tämä proteiinipitoinen ruoka on todella hyvä valinta kaikille koiraroduille sylikoirasta aktiiviharrastajaan tai työkoiraan.

Viljaton koiranruoka sopii niin allergiselle kuin tavalliselle koiralle

Applaws kuivaruuassa ei ole lainkaan viljaa ja siten se sisältää todella vähän hiilihydraatteja, jotka usein keräävät turhaa rasvaa koiran kehoon. Proteiinin lisäksi ruuassa on luonnollisia ainesosia hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä. Applaws koiranruuassa ei ole lisäaineita, makeutusaineita, väriaineita tai mitään keinotekoista tai kemiallista.

 

Viljattomana Applaws koiranruoka sopii hyvin kaikille koirille, sillä se toimii todella hyvin koiran lihasten rakennusaineena ja on hyvä koiran vatsalle sekä turkille.Tässä ruuassa on paljon luonnollisia vitamiineja ja kivennäisaineita, sillä siihen on lisätty esimerkiksi lohiöljyä omega 3 ja 6 rasvahappojen saamisen vuoksi. Lisäksi siihen on lisätty laadukkaita probioottisia bakteereita, jotka pitävät koiran vatsan kunnossa.

Siirry alkuun