Koiratarvikkeet netistä

Bosch kuivaruoka on halpa, mutta hyvä

Boschin kuivaruuat ovat erinomainen valinta hinta-laatutietoiselle koiranomistajalle, jonka koiralla ei kuitenkaan ole mitään erityisiä ongelmia ruuansulatuksessa. Bosch kuivamuonat ovat hyviä perusruokia, jotka siis sopivat useimmille koirille.

 

Jos taloudessa on useita koiria, jotka syövät paljon, ovat aktiivisia, mutta eivät kuitenkaan erityisen herkkiä, Bosch kuivaruuat ovat täydellinen valinta! Bosch kuivaruokia saa isoissa säkeissä sekä ainakin Zooplus verkkokaupasta kestoalennuksella, kun tilaa isompia määriä. Suurina määrinä ruokien kilohinnat jäävät vain 2,00 euron hujakoille!

Bosch koiranruuissa on paljon vaihtoehtoja

Bosch kuivaruuissa on todella paljon vaihtoehtoja: sopivia ruokia löytyy ihan pennusta eläkepäiviä viettävään, niin aktiiviseen menoon kuin rentoon oleiluunkin. Kuivapainosta 23,5% on raakaproteiineja ja 13,5% raakarasvoja. Kaikki eläinproteiinit ovat ihmisravinnoksikin soveltuvista aineksista tehty, lähinnä siipikarjasta, naudanlihasta sekä lampaanlihasta.

 

Bosch koiranruuissa ravintoainekoostumusta rukataan koko ajan uusimman tutkimuksen mukaiseksi. Ravintosisällöltään ruuat ovat siis vitamiineineen ja kivennäisaineineen ihanteellisia koiralle. Kannattaa kuitenkin antaa lisäksi jotain luonnollista tuoretta ruokaa, kuten lihaa, sisäelimiä ja luita, sillä kuivamuonassa vitamiinit ovat usein huonosti imeytyvässä muodossa.

Siirry alkuun