Koiratarvikkeet netistä

Bozita tarjoaa laajan valikoiman koiranruokia

Bozita koiran kuivaruuissa on paljon valinnanvaraa: laajasta valikoimasta löytyvät tuotteet niin aktiiviselle koiralle kuin kevyempää murkinaa kaipaavalle laiskimukselle sekä pentukoiralle, aktiiviselle juniorille ja aikuiselle sekä lepoa kaipaavalle seniorille.

Bozita kuivaruoka on tutkitusti terveellinen

Bozita kuivaruuissa on juuri ihanteellinen, viimeisen tutkimuksen mukaisesti toteutettu ravintokoostumus, joka sisältää paljon lihaa ja eläinproteiinia. Bozita ruokien kuivapainosta 27% on raakaproteiinia ja 15% raakarasvaa, joten ruoka on koiralle todella ravitsevaa. Korkea lihapitoisuus ja oikea koostumus mahdollistavat pienemmät annoskoot ja pitävät koiran siitä huolimatta kylläisenä pitkään.

 

Bozita koiranruuat valmistetaan lampaasta, kanasta ja riisistä, ilman vehnää. Lisäksi tuotteisiin lisätään sopivasti vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka saavat koiran turkin hyvinvoivaksi. Hinnaltaan Bozita kuivaruuat ovat todella kilpailukykyisiä, sillä suurimpien pakkausten kilohinnat vaihtelevat 3-4 euron välillä. Kaikkia Bozita kuivaruokia saa isoissa säästöpakkauksissa tilattua helposti ja nopeasti netistä, vaikka suoraan kotiovelle.

Siirry alkuun