Bozita Naturals - puhdas ja lihapitoinen koiranruoka

Bozita Naturals koiran märkäruoka on hinta-laatusuhteeltaan todella ainutlaatuinen, sillä suhteellisen edullisella hinnalla koira saa aivan erinomaisen puhdasta ja lihapitoista ruokaa! Bozita Naturals ruuas sopivat vilja-allergisille eivätkä ne sisällä turkia säilöntä- tai lisäaineita.

Edullinen ja laadukas

Bozita Naturals koiran purkkiruokaa voisi vaikka sanoa purkkiruokien aateliseksi, sillä vaikka sen hinta ei ole päätä huimaava, etenkin kun ostaa suurempia määriä kerralla, sen laatu on aivan omaa luokkaansa! Ruokien liha ja muut raaka-aineet tuotetaan ja tuodaan puhtaalta ruotsalaiselta maaseudulta, tuotetaan kestävästi ja ympäristöä kunnioittaen sekä jalostetaan kaikkia tiukkoja standardeja noudattaen.

Viljatonta koiran märkäruokaa

Bozita Naturals purkkiruuissa ei käytetä viljaa, jolloin ne sopivat myös allergisille. Tuotteet eivät sisällä antibioottijäämiä eivätkä liha- ja luujauhoa. Proteiinipitoisuus on tuotteissa todella korkea, ja useimmissa niistä ei ole lainkaan hiilihydraatteja. Proteiinit tulevat esimerkiksi vapaana laiduntaneesta porosta, lohesta, makrillista, hirvestä, lampaasta, kanasta sekä kalkkunasta.

 

Bozita Naturals koiranruuat ovat hyvin vatsassa sulavia sekä herkullisen makuisia, joita nirsoinkaan koita ei voi vastustaa! Bozita märkäruokaa voi tarjota sellaisenaan tai laadukkaiden Bozita kuivaruokien kanssa.

Siirry alkuun