Koiratarvikkeet netistä

Brit kuivanruoka

10 tuotetta 1 kaupasta

Brit Care kuivamuonat aktiivisille ja isoille koirille

Brit Care koiranruuat ovat laadukkaita kuivaruokia aktiivisille ja suurikokoisille koirille. Proteiinipitoiset ruuat takaavat pienet annoskoot ja riittävän energiamäärän. Brit Care koiranruoka on erinomainen valinta koiralle, joka ei siedä vehnää, soijaa tai maissia, sillä mikään näistä ruuista ei sisällä niitä.

 

Brit Care koiranruuissa on useita eri ruokia, joissa käytetään proteiininlähteenä laadukasta lohta. Lohi on koiralle erinomainen proteiininlähde, sillä samalla siitä saa todella hyviä rasvoja, jotka pitävät paitsi lihakset kunnossa, hoitavat myös koiran niveliä ja rustoja kestämään kovaakin kyytiä.

Täydellinen koostumus

Brit Care koiranruuissa on ihanteellinen proteiini- ja rasvakoostumus, jotka takaavat pennun maltillisen kasvun ja aikuisen koiran riittävän energiansaannin. Brit Care ruokavalikoimassa on lohiruokien lisäksi myös lammas ja riisi -pohjaisia ruokia, jotka hillitsevän pentukoiran liian kovaa kasvua.

Omega-3 rasvahapot ovat hyväksi koirallesi

Brit Care ruokien sopivat omega-3 rasvahapot tekevät hyvää koiran aivoille, prebiootit ja muut ainesosat taas tukevat koiran ruuansulatusta sekä immuniteettiä. Brit Care koiranruuissa on hypoallergeeninen koostumus, eivätkä ne siten sisällä maissia, vehnää tai soijaa. Raakaproteiinipitoisuus on useimmissa ruuissa 27%.

Siirry alkuun