Koiratarvikkeet netistä

Canagan koiranruoka vain parasta haluavalle

Canagan koiranruoka on sopiva kuivaruoka laatutietoiselle koiranomistajalle. Viljattomat ja erittäin laadukkaat kuivamuonat sopivat herkille ja allergisille koirille sekä tietysti aktiiviseen menoon sekä hyväksi tueksi pennun kasvuun ja kehitykseen.

 

Canagan kuivaruuissa on useita eri vaihtoehtoja. Esimerkiksi erittäin laadukas pääasiassa skotlantilaisesta lohesta valmistettu kuivaruoka on todella hyvä vaihtoehto aikuisen aktiivisen koiran perusruuaksi. Rasvainen hyvä lohi, jonka pyydystämisessä ja valmistamisessa käytetään vastaavia standardeja kuin ihmisravinnonkin, sisältää laadukkaita rasvoja ja vitamiineja koiran aivoille, nivelille, lihaksille sekä turkille ja iholle.

Hiilihydraatit koiranruuassa

Hiilihydraattien lähteenä Canagan kuivaruuissa bataattia, jonka hyvin mutta hitaasti liukenevat hiilihydraatit antavat energiaa pitkään. Lisäksi bataatissa on liukoisia kuituja, jotka täyttävät vatsaa pitkään sekä koiran hyvinvointia ja terveyttä tukevia antioksidantteja.

Superfoodia myös koiralle

Lisäksi Canagan koiranruuissa käytetään joitakin superfoodeja ja yrttejä, kuten kehäkukkaa, merilevää, karpaloa, samettikukkaa, kamomillaa, piparminttua sekä vitamiineja ja kivennäisiä.

Pennuille ja pikkukoirille omat ruuat

Pikkukoiralle ja pennulle suunniteltu Canagan Chicken kuivaruoka on suunniteltu mahdollisimman tarkasta vastaamaan suden ruokavaliota, joten siinä on hyvä koostumus proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja. Pienen nappulakoon ansiosta se sopii hyvin myös aikuisille pienikokoisille koirille.

Siirry alkuun