Cesar

10 tuotetta 1 kaupasta

Cesar koiran märkäruoka sopii monenlaisille ruokavalioille

Cesar koiran märkäruuat on valmistettu koiran optimaalista ruokavaliota ajatellen. Cesar ruokia voi tarjota sellaisenaan herkkuna tai kuivaruokaan sekoitettuna, jolloin niistä tulee herkullinen helposti sulava vitamiinilisä ruokaan.

 

Cesar märkäruokia on tarjolla monia eri makuja ja reseptejä, isoille ja pienille koirille. Annoskoko on 150 grammaa, jonka siis voi hyvin tarjota kerralla. Cesar märkäruokaa saa tilattua netistä, esimerkiksi Zooplus koiranruokakaupasta, suurempia määriä kerralla. Esimerkiksi 48 purkkia kerralla, jolloin kilohinta toki laskee. Suuremmissa määrissä Cesar märkäruuan kilohinta on noin 5,50-6 euroa.

Lisäaineeton ja terveellinen koiranruoka

Cesar märkäruoja ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, sokeria tai mitään mikä olisi koiran terveydelle vaarallista. Cesar ruokiin on lisätty koiralle tarpeelliset kivennäis- ja hivenaineet sekä vitamiinit, jotka tukevat koiran immuniteettiä ja terveyttä. Lihavaihtoehtoina on esimerkiksi kana, vasikanliha, maksa, kalkkuna. Cesar ruokia on mahdollista tilata myös makulajitelmina, joka on erityisen kätevä silloin, kun on etsimässä koiralleen mieluista ruokaa.

Siirry alkuun