Koiratarvikkeet netistä

Eukanuba koiranruoka

7 tuotetta 1 kaupasta

Eukanuba koiranruoka - ruokaa koiralle ilman lisäaineita

Lisäaineettomat ja väriaineettomat Eukanuba koiraruuat ovat ehkä valikoimaltaan yksi koiraruokamarkkinoiden laajimmista. Eukanuba kuivamuonavalikoimassa on kaikille yleisimme koiraroduille suunniteltu oma ruokasekoitus, joka on tutkimusten perusteella suunniteltu vastaamaan mahdollisimman tarkasti kyseisen rodun luontaista tarvetta.

Eukanuba koiranruokien eläinproteiinit

Eukanuba koiranruokien eläinproteiinit tulevat pääasiassa kuivatuista kanasta ja kalkkunasta sekä lisäksi ruokiin on lisätty eläinrasvoja. Raakaproteiinin määrä ei ole markkinoiden suurimpia, keskimäärin reilu 20% riippuen ruuasta. Lisäksi Eukanuba ruuissa käytetään hiilihydraatteja energiana, lähinnä maissia, vehnää sekä ohraa.

 

Eukanuba kuivaruokien erikoisuus on omat ruokalajinsa aina kulloisellekin rodulle. Tutkimuksissa ja ruuan suunnittelussa on otettu huomioon kyseisen lajin erityispiirteet, tarpeet sekä riskit ja ruoka on suunniteltu sen mukaan. Jos siis haluaa kokeilla lajin mukaista täsmäruokintaa, se onnistuu helposti Eukanuba kuivamuonalla!

 

Eukanuba kuivaruokavalikoimissa on myös erinomainen tuote erittäin suurikokoisille ja vähän liikkuville koirille, jotka lihovat helposti. Vähärasvainen ruoka täyttää kuitupitoisena hyvin vatsaa mutta sisältää vähemmän energiaa, jolloin koira ei pääse lihomaan. Lisäksi tuotteessa, kuten kaikissa Eukanuba tuotteissa, on oikea valikoima vatsan ja immuniteetin kannalta tärkeitä prebiootteja ja vitamiineja, turkin ja ihon sekä aivojen hyvinvointiin tärkeitä rasvahappoja sekä hiven- ja kivennäisaineita, jotka pitävät luut ja nivelet kunnossa.

Siirry alkuun