Flexi Vario Tape L, 8 m / 50 kg, Eri värejä
24,99€
Flexi New Comfort Tape, vihreä
21,90€
Flexi New Classic Cord XS, 3 m / 8 kg
9,95€
flexi Neon Reflect, 5 m, L-koko alle 50 kg (leveä)
31,90€
Flexi New Comfort Tape, Eri värejä
24,90€
Flexi Vario LED Flash Belt valojatko
13,95€
Valitse kategoria
Valtise taluttin
X
Classic
Collection
Giant
New Comfort
Vario
Valitse taluttimen koko
X
L-koko
M-koko
S-koko
Valitse taluttimen malli
X
Nyörikelatalutin
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Animail
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Flexi taluttimet

66 tuotetta 3 kaupasta

Flexi kelatalutin koiralle

Flexi kelatalutin on talutinmalli, joka on hyvä olla jokaisella koiralla samalla tavalla kuin tavallinenkin talutushihna. Flexi kelatalutin käytännöllinen ja kätevä, varsinkin jokapäiväisillä rennoilla pissatuskäynneillä, joilla koiran on kiva saada haistella paikkoja ja etsiä sopiva pissapaikka. Flexi kelataluttimen avulla koira pääsee kauas, mutta pikalukituksen avulla sen saa tarvittaessa nopeasti lähelle. Pääsääntöisesti pentukoira kannattaa kuitenkin totuttaa talutushihnaan aluksi, sillä siten koira oppii paremmin kulkemaan käskettäessä vierellä.

Flexi kelataluttimia monilla eri ominaisuuksilla

Flexi kelataluttimia on sekä nyörillä että vahvalla nauhalla toimivia. Nyörikelatalutin sopii hyvin pienelle koiralle, joka ei vedä paljoa. Nauhakelatalutin taas on parempi isolle koiralle. Kelataluttimien pituudet vaihtelevat 2 metristä 8 metriin, riippuen tarpeesta.

 

Flexi kelatalutinmalleja on kymmeniä erilaisia ja erikokoisia. Flexin valinnassa kannattaa noudattaa tarkasti taluttimessa lukevia ohjeistuksia ja suosituksia koiran painosta ja koosta. Suurta koiraa ei ole järkevää eikä turvallista taluttaa pikkukoiralle tarkoitetulla kelataluttimella, sillä koira voi hajottaa taluttimen yhdellä nopealla kiskaisulla. Erilaisia malleja taas on esimerkiksi Flexi Vario Cord, New Classic Cord, Flexi Neon, Flexi Comforct Compact...

Siirry alkuun