Koiratarvikkeet netistä

Frolic kuivamuonat säätöpakkauksissa

Frolic koiran kuivamuonat ovat kustannustehokkaita ruokia, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Aktiiviselle koiralle Frolic kuivamuonat eivät ole mikään paras vaihtoehto suhteellisen pienen proteiinipitoisuuden takia, mutta pienelle seurakoiralle erimomainen ravinto!

Ravintorikasta ruokaa koiralle

Frolic kuivaruuissa on käytetty hyväksi uusinta tutkimusta koiran parhaast ravitsemuksesta. Floric kuivaruokavaihtoehtoja on useita: kanaa, naudanlihaa, vihanneksia ja kasviksia sekä sopivassa suhteessa vitamiineja ja kivennäisaineita siältävät ruuat pitävät koiran kylläisenä pitkään. Hinnaltaan Floric koiranruuat ovat hintahaarukan alapäästä: isoissa säkeissä kilohinta jää 3 euron tienoille.

 

Frolic kuivamuonan huono puoli on sen suhteellisen pieni proteiinipitoisuus, sillä sen kuivapainosta vain 17% on proteiinia, kun parhaissa ruuissa proteiinia voi olla jopa 33%. Rasvaa on suhteellisesti paljon, 17%, kun taas kuitua suhteellisen vähän, vain 2%. Todella aktiiviselle koiralle kannattaa siksi valita mieluummin joku muu ruoka tai tarjota tämän kuivamuonan lisäksi vaikka tuoretta lihaa ja luita.

Siirry alkuun