Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Aptus
Best Friend
Dental
Flamingo
Hills
Ideal Dog
Karlie
Mars
Pedigree
Petosan
Planet Pet
Platinum
Purina
Trixie
Virbac
Whimzees
Rosewood
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Hammashoito

78 tuotetta 1 kaupasta

Hammashoito on koirille herkkua

Koirien hammashoitoon on kehitetty koirille mieluisia keinoja. Hammashoitoherkut on helppo ja nopea tapa edistää koiran hampaiden hyvinvointia. Koirien hammashoidossa tehoikkain keino välttää plakkia ja ientulehduksia on kuitenkin perinteinen hampaiden harjaus. Jo pienestä pennusta lähtien, koiraa tulisi opettaa hampaiden harjaukseen. Aluksi riittää, että harjataan vaikka yksi hammas hampaan ulkopinnalta. Koirille on kehitetty myös omia hammastahnoja, mitkä voivat tehdä hampaiden harjaamisesta koiralle mieluisampaa. Koira kannattaa palkita leikkihetkellä tai herkulla aina onnistuneesta harjauksesta, niin hammashoidosta muodostuu mukava rutiini niin koiralle kuin omistajallekin.

Sormiharja hampaille ja purujuuri leluksi 

Kuonon raapiminen tai kuolaaminen voi olla merkki suun ongelmista. Helpoimmin huomattavissa on myös pahanhajuinen hengitys, joka voi kertoa esimerkiksi ientulehduksesta. Hammashoitoon tulee myös kiinnittää tarkempaa huomiota, jos koira tykkää kantaa kiviä suussaan, mikä ei tietysti ole hampaille hyväksi. Ientulehdus ja hammaskivi ovat koirien yleisimpiä ongelmia. Koirien hampaiden harjauksesta kannattaa tehdä mahdollisimman helppoa myös itselle. Koirien hampaiden harjaukseen on kehitetty omia sormiharjoja, joilla on helppo ulottua ja päästä puhdistamaan koiran hampaita joka paikasta. Hampaiden harjauksen lisäksi koirille on myynnissä esimerkiksi purujuuria, jotka on valmistettu välimeren alueen puista. Purujuuresta ei irtoa isoja osia, vaan lähinnä pieniä kuitupaloja, kun juurta pureskellaan pitkään. Yhdestä purujuuresta kestää iloa useiksi kuukausiksi. 

Pedigree on kehittänyt koirille käteviä dentastix -puruherkkuja, jotka edesauttavat koirien hampaiden hoitoa. Dentastix-puruherkkuja myydään myös kätevissä säästöpakkauksissa. Päivittäinen hampaidenpesu ja puruherkkujen syönti kannattaa ajoittaa vaikka ennen iltalenkkiä, jolloin se on helppo muistaa ja lisätä arkirutiineihin. Myös koirine hampaiden hoitoon liittyvät tuotteet saa edullisemmin, kun ne ostaa netistä isoissa säästöpakkauksissa. Vertailu on helppoa ja netistä on helppo valita myös oikean kokoiset puruluut juuri sinun koirallesi. 

Siirry alkuun