Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
All For Paws
Kong
Little&Bigger
Pawise
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Purulelut ja kongit

25 tuotetta 1 kaupasta

Koiran purulelut toimivat hyvin hampaiden hoidossa

Koiralle erilaiset purulelut ja puruluut pitäisi kuulua olennaisena osana jokaiseen arkipäivään. Purulelut vahvistavat koiran leukoja, puhdistavat niiden hampaita ja estävät plakkia ja hammaskiveä muodostumasta. Lisäksi monen tunnin purulelun tai puruluun pureskelu rahoittaa koiraa ja laskee sen stressitasoja esimerkiksi kilpailun tai rankan treenin jälkeen.

Purulelu sopii koiranpennun aktivointiin

Purulelujen pureskelulla on siis mahdollista saavuttaa sekä koiran aktivointi että paremmat hampaat koiralle. Koiranpennulle on olemassa puruleluja erikseen, sillä pikkukoira pureskelee vähän kaikkea ikenien kutistessa ja hampaiden vaihtuessa. Tällöin pikkukoiralla on ehdottoman tärkeää olla monenlaisia puruleluja saatavilla, muuten puruleluksi joutuvat isäntäväen kengät ja muut tavarat. Purulelun on syytä olla tarpeeksi kestävä, jotta se kestää kovankin pureskelun.

Puruleluja kaikenikäisille koirille

Monet purulelut on suunniteltu koiran hampaita hoitaviksi puruleluiksi. Esimerkiksi hammashoitolelu Dantafun MintFresh on hyvä hampaiden hoitoon niin pienille kuin suurillekin koirille. Ferplastin GoodBite Natural purulelut taas ovat pitkäikäisiä hyvin säilyviä ja hyvänmakuisia puruleluja ja puhdistavat samalla koiran hampaita. Hunter Toothcleaner hampaidenpuhdistuslelu kiinnostaa suurempiakin koiria.

 

Koiran purulelut on kätevin tilata netistä, sillä siellä voit vertailla hintoja ja löydät koiran purulelut edullisesti.

Siirry alkuun