Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Animonda
Brit
Dental
Jr Farm
Little&Bigger
NatureDiet
Planet Pet
Racinel
Trick & Treat
Trixie
Burgess
Escapure
Itsybitsy
Rosewood
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Herkut ja makupalat

99 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Koiran namit ja herkut netistä

Koiran herkkuja ja makupaloja kuluu valtavat määrä koiran paruskoulutuksen aikana, jo ihan pentuvaiheesta asti. Esimerkiksi sisäsiistiksi opettelussa jo kuluu makupaloja ja nameja paljon. Pennun makupalat saavat olla pienempiä ja mielellään pehmeämpiä kuin aikuisen tai täysikasvuisen koiran, koska pennun hampaat eivät pysty vielä pureskelemaan kovia nappuloita.

Täysikasvuisenkin koiran koulutuksessa makupaloja saa olla reilusti aina mukana, jos esimerkiksi harjoitellaan lenkkeilemistä ja halutaan irti vaikka remmirähjäämisestä. Kannattaa aina muistaa, että koira oppii positiivisen kautta, ei negatiivisen. Koiran kanssa toimivat samat säännöt kuin lastenkin kanssa: kasvata rakkaudella niin saat pysyviä tuloksia, pelolla ja rangaistuksilla kasvattamisesta ja koulutuksesta ei ole kuin haittaa koiralle.

Koiran kuivatut herkut

Koiran koulutuksessa kuivatut herkut ovat näppärimpiä. Trixien Happy Rolls kuivatut herkkutikut tai Pooch & Mutt makupalat toimivat hyvin koulutustilanteissa kotona. Koiran makupaloja ja herkkuja kannattaakin vaihdella ja kokeilla monenlaisia, sillä periaatteella, että mitä vaativampi harjoitus tai olosuhteet, sitä herkullisemmat namit! Säästä esimerkiksi sian korvat ja muut todelliset herkut todella haastaviin tilanteisiin. Tällaisia herkkuja ovat esimerkiksi 8in1 erilaiset täytetyt herkut.

Koiran namit

Koiraa voi tietysti hemmotella nameilla muutenkin kuin koulutuksen yhteydessä, mutta liiallista herkuilla syöttämistä kannattaa välttää, sillä ensinnäkin koira oppii, että herkkuja saa muutenkin, ei tarvitse edes tehdä mitään sen eteen, ja toiseksi herkuttelu lihottaa koiraa. Herkkuvalikoimissa on puolikosteita herkkuja Chewies, Bosch, DogMio tai Canibit merkeiltä. Netistä koiran nameja ja herkkuja on mahdollista tilata suurissa tukkupakkauksissa, jolloin herkkujen hinta ei ole niin kallis.

Siirry alkuun