Herrmanns

16 tuotetta 1 kaupasta

Herrmanns tarjoaa korkelaatuista luomuruokaa koirille

Herrmanns koiran märkäruoka on luomutuotettua, eettisistä raaka-aineista ja todella tarkasti jalostettua. Kaikissa ruuissa lihapitoisuus on vähintään puolet. Yksi ruokalaji sisältää vain yhtä lihaa, jolloin herkemmällekin koiralle on helpompi löytää sopiva ruoka.

Eettistä koiranruokaa 

Herrmanns koiranruuat valmistetaan Saksassa Ylä-Baijerin alueella, josta myös ruokien raaka-aineet pääasiassa ovat. Liha tulee pääasiassa luomutiloilta, paitsi hevosenliha, kala ja riista, joille ei ole mahdollista saada luomustatusta. Liha tuotetaan eettisesti ja karja saa laiduntaa vapaasti. Karja teurastetaan jo tilalla kuljetusten välttämiseksi.

 

Herrmanns märkäruuat jalostetaan todella tarkasti. Niissä ei ole säilöntäaineita eikä antibioottijäämiä tai kasvuhormoneja. Kaikki märkäruuassa oleva eläinperäinen proteiini tulee pelkästään lihasta, ei muista ruhon osista. Hevosenlihan, kalan ja riistan lisäksi Herrmanns märkäruuissa käytetään luomunaudanlihaa, luomusiipikarjaa sekä luomulammasta. Lisäksi ruuissa on paikallisia hedelmiä, vihanneksia ja kuitukasveja.

Hermanns koiran märkäruoka lyhyesti

Luomu

Säilöntä- ja lisäaineeton

Vähintään 50 % lihaa

Siirry alkuun