Koiratarvikkeet netistä

James Wellbeloved - viljaton täysravinto yliherkälle ja allergiselle koiralle

James Wellbeloved viljattomat koiranruuat ovat hellävaraista täysravintoa yliherkälle ja allergiselle täysikasvuiselle koiralle. Ruokien ainesosat paitsi rahoittavat vatsaa myös helpottavat iho-oireita ja kutinaa. Cereal Free ruoka sopii myös allergittomille koirille.

Valmistettu allergisoimattomista raaka-aineista

 

James Wellbeloved hypoallergeeniset ja gluteenittomat koiranruuat on valmistettu tarkoin valikoiduista raaka-aineista, jotka eivät helposti allergisoi. Niissä ei ole mitään keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita, viljoja, vehnää, soijaa, gluteenia, maitotuotteita, kananmunaa eikä myöskään nautaa ja sianlihaa, joille jotkut allergiset koirat ovat herkistyneet.

 

Kalkkunan, kalan tai lampaan lihan lisäksi ruuissa käytetään terveellisiä vihanneksia sekä luonnon yrttejä sekä terveyttä edistäviä kasveja, joista antioksidantit, vitamiinit ja kivennäiset tulevat luonnollisessa ja helposti imeytyvässä muodossa. James Wellbeloved koiraruuat saa netistä edullisesti suurina pakkauksina, jolloin kilohinta laskee kohtuulliselle tasolle.

Siirry alkuun