James Wellbeloved -säästöpakkaus - 2 x 12,5 kg Adult Light Turkey & Rice
89,99€
James Wellbeloved Light Turkey & Rice - säästöpakkaus: 2 x 12,5 kg
89,99€
James Wellbeloved -säästöpakkaus - 2 x 15 kg Complete Junior Turkey & Rice
104,99€
James Wellbeloved Light Turkey & Rice - 12,5 kg
54,99€
James Wellbeloved Complete Puppy Turkey Rice
59,99€
James Wellbeloved Adult Large Breed Fish & Rice - 15 kg |3|
59,99€

James Wellbeloved kuivaruoka

16 tuotetta 1 kaupasta

James Wellbeloved koiranruuat herkille ja erittäin allergisille

James Wellbeloved koiran kuivaruuat on suunniteltu erittäin herkille ja allergisille koirille sekä torjumaan allergisoitumista. James Wellbeloved koiranruuat sisältävät hyvin tarkoin valikoituja raaka-aineita ja aina yksi ruoka sisältää mahdollisimman vähän erilaisia ainesosia. Lisäksi kaikista ruuista on jätetty pois yleisimmin allergioita aiheuttavat raaka-aineet.

Ruuissa käytetään vain yhtä proteiinia

James Wellbeloved kuivamuonat ovat sopineet todella monille erittäin allergisille koirille, joita on pitänyt myös lääkitä allergioiden vuoksi. Näissä ruuissa käytetään aina vain yhtä proteiininlähdettä per ruoka, ja näistä allergisen koiran omistajan onkin helppo valita sopiva ruokalaji koiralleen. Jos koiralle sopii vain kanaruoka tai vain lammas, voi luottaa että James Wellbeloved lammasruoka sisältää vain ja ainoastaan lammasta.

 

James Wellbeloved ei sisällä naudan- eikä sianlihaa, soijaa, vehnää tai vehnägluteenia. Tuotteissa ei ole liikaa hiilihydraatteja eikä proteiineja, joka taas saattaa lisätä ylivilkkautta. Lisäksi tuotteissa on iholle, aivoille ja turkille välttämätöntä omega-3 rasvahappoja.

Siirry alkuun