Koiratarvikkeet netistä

Julius K9 valjaat netistä

Markkinoiden laadukkaimmat harrastajakäyttöön suunnitellut Julius K9 koiranvaljaat saa tilattua netistä helposti ja edullisesti suoraan kotiin! Katso tältä sivulta Julius K9 tuotteet ja tee tilaus klikkaamalla itsesi verkkokauppaan.

Erittäin kestävät ja mukavan tuntuiset valjaat

Julius K9 valjaat on alun perin kehitetty Itävallan palokunnan ja poliisin toimesta, pelastustoiminnassa mukana oleville koirille. Julius K9 valjaissa on hyvä ergonominen muotoilu sekä laadukas ja erittäin kestävä Ökotex kangas, joka ei hajoa hankalimmassakaan maastossa. Valjaiden sisäpuolella on pehmeä vuorikangas, joka yhdessä päällykankaan kanssa hengittää niin, etteivät valjaat hiosta koiraa. Selkäpuolella valjaissa on kahva, jos koiraa voi pidellä ja hetkellisesti vaikka nostaa.

Julius K9 valjaita kaikenkokoisille aktiivisille koirille

Julius K9 koiranvaljaista löytyy todella paljon kokoja, joten oikeankokoiset valjaat löytyvät varmasti niin pienellä kuin isollekin koiralle. Ihan minikoiralle ei kuitenkaan näistä valjaista kokoa löydy, mutta minikoira tuskin tarvitseekaan valjaita, jotka on suunniteltu kaikenlaiseen todella aktiiviseen menoon ja harrastukseen. Julius K9 valjaita voikin todella käyttää missä tahansa koiran harrastuksessa yleisvaljaina. Erityisen aktiiviseen ja vaativaan harrastamiseen Julius K9 IDC Power valjaat ovat todella hyvät. Näistä valjaista löytyy todella paljon koiranomistajien hyviä kokemuksia.

Siirry alkuun