Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Flamingo
Kong
Little&Bigger
Trixie
Bagsonboard
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Kakkapussit

36 tuotetta 1 kaupasta

Koiran kakkapussit netistä

Koiran kakkapussit kannattaa tilata suurina määrinä netistä, sillä säästöpakkaukset tulevat edullisemmaksi kuin ostaa pusseja rulla kerrallaan. Säästöpakkauksia löytyy lähes jokaisesta koiratarvike verkkokaupasta.

 

Koiran jätöksien siivoaminen pois teiden laidoilta ja lenkkipoluilta on jokaisen koiranomistajan tehtävä. Taajamissa ja kaupungeissa kakkojen siivoamisella on oikeasti merkitystä, sillä niissä on niin paljon koiria, että jos jokainen jättäisi sotkunsa teiden varsille, kaupunki olisi melko sotkuinen paikka. Toisaalta koirankakka häviää luonnosta muutamassa kuukaudessa, että kovin pahasta roskittamisesta ei ole kyse.

Kakkapussitelineet

Koirankakkapusseja kuluu koirataloudessa hurjat määrät. Kaupunkikoirien omistajille onkin monia keinoja helpottamaan kakkapussien käyttöä. Kakkapussirullatelineen tai pienen taskun voi liittää vaikka koiran pissatus- tai lenkkihihnaan, jossa se varmasti aina kulkee mukana eikä näin kakkapussit unohdu kotiin. Tällaisia pieniä telineitä löytyy ainakin merkeiltä Superbone, Trixie ja Zoolove. Jokaisen näistä voi kiinnittää joko omaan vyöhön tai housunlenkkiin tai koiran hihnaan tai kaulapantaan. Telineessä on kätevä pieni reikä sivussa, josta pusseja voi nykäistä aina yhden kerrallaan.

 

Kotona kakkapusseille voi olla kakkapussijemma heti sen oven suussa, josta koiran kanssa aina lähdetään ulkoilemaan. Näin kakkapussit eivät unohdu. Fantilta löytyy kivan värikkäitä kakkapussijemmoja, joihin mahtuu useampi rullan kerrallaan.

Maatuvat kakkapussit

Koiratarvikekaupoissa on yllättävän monenlaisia kakkapusseja. Niitä löytyy kolmea kokoa, joista valitaan sopiva koiran, ja jätösten, koon mukaan. On värikkäitä ja kivoilla kuoseilla, on hajustettua mallia, jonka pitäisi viedä vähän koiran kakan hajua pois. Pusseja saa kantokahvoilla ja ilman.

 

Luonnolle parasta ovat kuitenkin maatuvat kakkapussit, joita on jo todella monenlaisia. Kun keräät koiran jätökset maatuvaan pussiin, voit tipauttaa sen biohajoavien joukkoon. Muuten pussukat maatuvine sisältöineen päätyvät kaatopaikkojen kasvaville jätevuorille. Maatuvia kakkapusseja on Racinel comfort, Flamingon hauskat värikkäät pussit sekä Zoolove Sporty mustat biohajoavat kakkapussit.

 

Omalta pihalta koirankakkoja ei kannata kerätä kakkapusseihin, vaan koirankakkalapuilla suoraan kompostiin tai heittää vaikka metsään tai ojaan, jossa ei kuljeta.

 

Siirry alkuun