Cozy Ocean -koiranpeti - P 60 x L 55 x K 22 cm
19,99€
Peti Scruffs Thermal Ring, viininpunaine 50 cm
36,95€
Princess-peti - P 45 x L 40 x K 30 cm
14,99€
Sleepy Time-koiranpeti tyynyllä, harmaa
39,99€
Peti Buster Dark Sicily, tummanharmaa
59,90€
Cozy Panther -koiranpeti - P 60 x L 55 x K 22 cm
22,99€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Buster
EBI
Happy-House
Little&Bigger
PawZ
Scruffs
Trixie
Basic
Hunter
Walker
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Kangas & plyysi pedit

117 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Pehmeä koiranpeti miellyttävin vaihtoehto useimmille koirille

 

Yleisin peti koiralle on kankainen ja plyysipeti, joka on useimmiten myös reunallinen pehmeä koiranpeti malli. Tällainen peti paitsi soveltuu useimmille koirille, yleensä koirat pitävät siitä. Useimmat koirat kun pitävät myös sohvalla löhöilemisestä, joten koiran peti on kuin koiran oma sohva.

Eri materiaaleista valmistetut pehmeät koiranpedit

Useimmiten kankaiset koiran pedit ovat plyysiä tai jotain muuta keinokuituista kangasta, mutta löytyy koiran petejä ihan puuvillaisinakin, kuten esimerkiksi Finlaysonin Coronna koiranpedit. Hunter Grimstad koiranpedit taas ovat vettä ja likaa hylkivää kangasta, joka on todella helppo puhdistaa. Nämä koiran pedit sopivat hyvin aktiivisesti ja paljon ulkoilevalle koiralle. Netistä kannattaakin vertailla koiran petien hintoja, siten löydät koiran pedit edullisesti.

 

Little&Bigger merkkiset koiranpedit ovat laadukkaita ja hyviä keinokuituisia pehmeitä petejä, joissa on useita kuosvaihtoehtoja. Niitä on sekä donitsin mallisia että neliskanttisia, mutta kaikki nämä ovat reunallisia. Tirixien koiranpedeissä on myös valinnanvaraa, samoin Cozy, Zoolove, Tyrol, Fonty ja Sleepy merkeillä. Koiranpedeissä käytetään vain laadukkaita kankaita, jotka kestävät vuodesta toiseen.

 

Ison koiran petejä ei välttämättä kannata hakea tästä tuoteryhmästä, sillä useimmiten reunalliset korimalliset koiranpedit on tarkoitettu pienille ja keskikokoisille koirille. Isolle koiralle sopii paremmin esimerkiksi pedit, jotka löytyvät niveliä hoitavat pedit tuoteryhmästä. Isolle koiralle on kätevä myös pehmeä ja paksu makuualusta tai matto, sillä iso koira vaatii paljon tilaa, se nukkuu harvoin kerällä kuten piemmän koirat koreissaan.

 

Siirry alkuun