Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Basic
Flamingo
Kurgo
Scruffs
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Kantolaukut ja rattaat

25 tuotetta 1 kaupasta

Koiran kantolaukut ja rattaat netistä

Koiran kuljettaminen esimerkiksi junassa on ainakin tuhat kertaa helpompaa, jos sitä kuljettaa kantolaukussa tai kärryssä. Suuri koira kävelee tietysti itse, eikä sitä mihinkään laukkuihin saa mahdutettuakaan, mutta pienempi koira on helpoin kuljettaa kantamalla laukussa.

 

Erilaisia kantolaukkumalleja on useita erilaisia. Joillekin sopii koirankantoreppu, johon koira kiinnitetään ja reppua kannetaan selässä. Hyviä ja laadukkaita,  mutta suhteellisen edullisia kantoreppumalleja on esimerkiksi Trixie ja Hunter merkeillä.

Olkalaukut sopivat erityisesti koiranpennuille

Suosituin ja reilusti eniten valikoimaa on olkalaukkumalleissa, jotka ovat usein kokoontaitettavia, ja jopa vetoketjulla laajennettavia. Tällöin tällainen suuri kantolaukku menee kuljetuslaatikosta ja pieni koira voi viettää siitä esimerkiksi koko juna- tai automatkan ajan. Zooplus verkkokaupassa on todella monenlaisia kantolaukkuja, Trixie merkillä samoin. Basic merkkiset olkalaukut on suunniteltu lähinnä todella pienten koirien kantamiseen, mutta ovat todella kestäviä hyviä ja mikä parasta nättejä!

Koiran rattaat ja vedettävät laukut ovat käteviä valintoja

Keskikokoista ja pientä koiraa on tietysti ergonomisin kuljettaa vedettävässä laukussa, jossa on pyörät alla, ihan samalla tavalla kuin esimerkiksi lentolaukussa. Tai toinen ergonominen ja kätevä vaihtoehto on lykätä koiraa rattaissa, ainakin 2in1 Pet Stroller on lemmikinkuljetukseen tarkoitetut rattaat. Trixie merkiltä taas löytyy koirankuljetukseen tarkoitettuja pyöräkärryjä.

 

Koiran kantolaukut ja rattaat kannattaa katsoa netistä ja vertailla hintoja, sillä parhaat hinnat löydät varmasti vertailemalla Koiratarvike.fi sivutolla! Katso edullisin hinta, klikkaa itsesi kauppaa ja osta tuotteet netistä.

Siirry alkuun