Koiratarvikkeet netistä

Kauko-ohjattavat koulutuspannat apuvälineenä koiran koulutuksessa

Kauko-ohjattavat koulutuspannat ovat hyvä apuväline koiran koulutukseen. Kauko-ohjattavan koulutuspannan avulla on mahdollista kitkeä nopeasti ja tehokkaasti pois myös aikuisen koiran ei-toivottavaa käytöstä, kuten ruuan varastamista, hyppimistä, puremista ja haukkumista.

Kauko-ohjattavat koulutuspannat netistä

Kauko-ohjattavat koulutuspannat löytyy helposti ja nopeasti alan verkkokaupoista netistä, usean eri verkkokaupan hintoja voi vertailla tällä sivustolla. Kun klikkaan 'kauppaan' pääset itse verkkokauppaan suoraan tuotteen sivulle ja ostamaan tuotteen. Näin vertaamalla saat koulutuspannat ja muut koiratarvikkeet edullisesti.

Erilaisia vaihtoehtoja

Kauko-ohjattavia koulutuspantoja on useita erilaisia Petsafe-merkillä, josta onkin todella paljon hyviä kokemuksia monella koiranomistajalla. Todella laadukas kauko-ohjattava koulutuspanta on Numaxes Canicom 200 First, jonka signaalin laajuus yltää jopa 200 metriin. Koulutuspannan avulla koiran koulutus onnistuu kohdennetusti ja nopeasti vaikka et olisi itse paikalla. Numaxes Canicom 200 koulutuspanta antaa värinävaroituksen sekä pienen ja vaarattoman impulssin, joka saa koiran lopettamaan toiminnan.

 

Jos ei halua sähköä koulutuspantaan tai mitään sähköistä impulssia, esimerkiksi Petsafe peruskoulutuspanta toimii värinällä. Värinä saa koiran huomion muualle ja lopettamaan ei-toivotun toiminnan. Kauko-ohjattavia koulutuspantoja toimii myös sitruunasuihkeella. On kuitenkin monia niin "kovia" koiria, että mikään muu ei auta kuin pieni sähkö koulutuspannasta. Tämä sähköimpulssi on epämiellyttävä mutta täysin vaaraton koiralle.

 

Sähköllä toimivia koulutuspantoja ei missään nimessä saa käyttää rankaisutarkoituksessa, ainoastaan koulutuksen apuvälineenä.

Siirry alkuun