Koiratarvikkeet netistä

Kaulapannat

284 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Koiran kaulapannat netistä

Koiran kaulapanta valitaan aina yksilöllisesti koiralle sopivaksi. Pannan valintaan vaikuttavat tietysti koiran koko ja rotu, mutta myös temperamentti ja luonne sekä se onko käytösongelmia vai ei. Pikkukoiralle ei kannata laittaa painavaa ja paksua nahkapantaa ja isolla koiralla ohut kangaspanta voi tuottaa ikävän yllätyksen. Koiran elämän aikoja kaulapantoja voidaan tarvita monenlaisia ja eri kokoisia.

 

Netistä löytyy laajasti erilaisia kaulapantoja perus nahkapannoista kankaisiin, pehmeisiin pantoihin ja aina metallisiin kiristyspantoihin. Katso tuottee ja vertaa hintoja Koiratarvike.fi sivustolla. Kun teet tilauksen, klikkaa itsesi vain 'Kauppaan', niin pääset tekemään tilausta itse kaupan sivuilta.

 

Nahkakaulapannat koiralle

Nahkainen kaulapanta on perinteinen ja todella suosittu kaulapanta koiralle. Nahkapanta on ehkä painavampi kuin nailonpanta, mutta etenkin todella herkkäihoisille koirille se harvoin aiheuttaa mitään ihottumaa tai allergioita. Nahkakaulapanta ei kuitenkaan saa olla liian painava, varsinkin, jos koiralla on se aina päällä, sillä painava panta saattaa hiertää koiran niskaa ja vähitellen aiheuttaa sinne ihottumaa. Valitse siis peruspannaksi sopiva panta, joka ei paina liikaa.

 

Laadukkaita perusnahkapantoja löytyy Feel ja Heim merkeiltä todella monenlaisia. Todella laadukkaita pantoja ovat Hunter Canadian nahkakaulapannat, joissa on haksikerroksinen nahka, sisäpuolella todella pehmeä nahka.

Nailonpannat heijastimella

Nailonista valmistettu kaulapanta on koiralle myös hyvä vaihtoehto, sillä se on todella kevyt ja sopii useimmille koirille. Nailonpantoja löytyy kaikilta kaulapantamerkeiltä, kuten Hurtta, Feel, Karlie, Heim, Trixie. Useimmissa on myös mahdollista saada kaulapanta, jossa on hyvät heijastavat ominaisuudet, kuten Lazer-Brite kaulapannoissa. Heijastimia kun ei voi koskaan olla liikaa. Heijastimella varustettu kaulapanta lisää koiran sekä omistajan turvallisuutta lenkillä.

 

Pelkkiä nailonpantoja on niin peruspantoja kuin kiristäviä tai puolikiristäviä malleja. Hurtta Outdoors nailonkaulapannat fleecevuorella ovat todella suosittuja ja monikäyttöisiä kaulapantoja erikokoisille koirille. Myös Hurtta Ecco nailonpannat ovat todella kestäviä ja laadukkaita.

Metalliset kaulapannat

Jotkut koiranomistajat tykkäävät pitää koirallaan kiristävää metallilenkkipantaa. Kiristävien ja kuristavien kaulapantojen käytöstä ollaan kuitenkin montaa mieltä, sillä monen mielestä se on suorastaan eläinrääkkäystä. Varsinkaan metsästysviettisillä koirilla sitä ei saisi missään tapauksessa käyttää, sillä sen käytöstä voi olla tällaiselle koiralle pysyviä haittoja. Metallipantoja on kuitenkin myös sellaisia, jotka ei kiristä.

Kaupanta on tärkein varuste

Kaulapanta on jokaisen koiran tärkein henkilökohtainen varuste. Siihen kiinnitetään talutin, ja usein kaulapannassa on myös koiran nimilappu sekä omistajan puhelinnumero siltä varalta, että koira sattuisi katoamaan tai karkaamaan. Koiran kaulapantoja on markkinoilla valtavat valikoimat, joten jokaiselle koiralle löytyy varmasti omanlaisensa sopiva kaulapanta.

Suuri osa kaulapannoista on nahkaisia, joko vuorilla tai ilman, nahkan kestävyyden takia. Niitä on eri levyisinä ja pituisina joista voi valita sopivan erikokoisille koirille. Värivalikoima on runsas, pienten koiraprinsessojen vaaleanpunaisesta perinteiseen ruskeaan ja mustaan. Kaulapantoja on saatavissa myös eri tavoin koristeltuna: rock-henkiselle koiralle voi laittaa niittipannan, pienille sieville villakoirille suloisesti koristellun tyttökoiran pannan ja niin edelleen. Kaulapanta on koiran asuste, jolla omistaja voi ilmaista omia mieltymyksiään, tai vaihdella eri kaulapantoja päivän ja mielialan mukaan.

Verkkokauppojen valikoimista löytyy satoja erilaisia kaulapantoja koirille. Normaalien nahkapantojen lisäksi saatavilla on puolikiristäviä ja niin sanottuja kuristuspantoja, kankaisia kaulapantoja pehmustettuina tai ilman, heijastimilla varustettuina, ketjupantoja ja kymmeniä muita erilaisia. Haluaisitko koirallesi ehkä Teräsmies- tai Batman-kaulapannan? Tai kävisikö koirallesi kaulapanta koristeltuna esimerkiksi pääkalloilla tai suloisilla kukkakuvioilla? Tänä päivänä koiran kaulapannan ei tosiaankaan tarvitse olla tylsä, yksivärinen nahkapanta, vaan voit asustaa koirasi juuri omien persoonallisten mieltymyksiesi mukaan. Suurissa nettikaupoissa, kuten esimerkiksi Musti ja Mirri, Peten Koiratarvike tai Petnet, koiran kaulapantojen valikoimat ovat valtavat, ja vaihtoehtoja riittää kaikille koirille sekä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Internetissä toimii myös lukemattomia pelkästään koirien kaulapantoihin erikoistuneita verkkokauppoja, joten nettiä selaamalla löydät varmasti koirallesi sopivimman vaihtoehdon. Nykypäivänä nettikauppojen yleistyessä erikoistuotteiden ostaminen on todella helppoa. Käytössäsi on koko internetin valtava valikoima vaihtoehtoja, voit tutkia valikoimaa ja suorittaa ostokset silloin kun sinulla on aikaa ja tuotteet toimitetaan usein suoraan kotiin muutaman päivän kuluttua tilauksesta. Tämä on todella kätevää ja useimmiten myös edullista. Erityisesti vähän erikoisempia tuotteita etsivien kannattaa tutustua nettikauppojen tarjontaan, sillä netistä löydät yleensä nopeasti haluamasi tuotteet jotka voit tilata saman tien kotiin. Sieltä löydät varmasti myös sen kaikkein hienoimman kaulapannan koirallesi.

Normaalien nahkaisten ja tekstiilikaulapantojen lisäksi koirilla käytetään toisinaan myös erityisiä koulutuspantoja. Näiden käyttö on aina tilapäistä ja tarkoitettu vain koiran koulutuskäyttöön. Esimerkiksi koiran haukunestopanta toimii periaatteessa siten, että koiran käyttäessä haukunestopantaa ja aloittaessa haukkumisen, pantaan liitetty suihkepullo antaa koiran kuonolle epämiellyttävältä tuntuvan suihkauksen. Se on koiralle täysin vaaraton mutta tuntuu hieman epämiellyttävältä, minkä koira kokee negatiivisena palautteena itselleen. Toistuessaan tuo ei niin miellyttävä kokemus opettaa koiralle, että haukkuessaan koira saa negatiivista palautetta ja lopettaessaan haukkumisen suihkeen tulo kuonolle lakkaa. Näin koira oppii ymmärtämään, että haukkuminen aiheuttaa tuon epämiellyttävän kokemuksen jota ei tule, jos koira on haukkumatta. Vaikka haukkuminen onkin koiran normaalia toimintaa, täytyy asiaton haukkuminen saada kitkettyä koiralta pois. Haukunestopanta on hyvä apuväline esimerkiksi silloin, jos koira haukkuu päivät pitkät kotona omistajan ollessa töissä. Haukunestopannan avulla koiran saa opetettua hiljaiseksi, josta naapurit ovat varmasti tyytyväisiä, eikä koiran jatkuva haukkuminen tuhoa naapurisuhteita. Vastuullinen koiranomistaja kouluttaa lemmikkinsä toimimaan toivotulla tavalla, ja älykäs koira oppii kyllä ymmärtämään milloin haukkuminen on sallittua ja milloin taas ei.

Tällä hetkellä tarjolla olevat koirien kaulapantavalikoimat ovat lähes loputtomat, olipa toiveissasi sitten nahkainen tai tekstiilinen, kapea tai leveä, koristeltu tai yksinkertainen ja lähes minkä tahansa värinen kaulapanta, netin verkkokaupoista löydät varmasti omalle koirallesi sopivimman vaihtoehdon tai vaihtoehdot.

Yleistä kaulapannoista

  • Netissä on valtavat valikoimat erilaisia koiran kaulapantoja
  • Materiaalit yleensä joko nahkaa tai tekstiiliä
  • Myös koulutuspantoja, esimerkiksi haukunestopannat
  • Lukemattomien verkkokauppojen valikoimissa, useita koiran kaulapantoihin erikoistuneita nettikauppoja
Siirry alkuun