Zooplus

Zooplus

4.1 10 5 1
 • Valtava valikoima
 • Edulliset hinnat
 • Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin, muuten 4,90€
 • Toimitus 4-5 päivää
 • Maksu luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla

  Suosituimmat koiratarvikkeet: Zooplus

 • Koiratarvikemerkkiä klikkaamalla näet Zooplus -tuotteet.


  8in1
  Almo Nature
  Animonda
  Applaws
  Barkoo
  Beneful
  Bosch
  Bozita
  Burns
  Eukanuba
  Exclusion
  Flexi
  Forza 10
  Grau
  Happy Dog
  Hills
  James Wellbeloved
  Josera
  Lukullus
  Lupo
  Mera Dog
  Nutrivet
  Nutro
  Orijen
  Pedigree
  Porta 21
  Purina
  Purizon
  Rinti
  Rocco
  Royal Canin
  Taste Of The Wild
  Trixie
  Vitakraft
  Wolf of Wilderness
  Yarrah


  Zooplus on Euroopan johtava, täyden palvelun lemmikkieläintarvikkeiden verkkokauppa. Valtavista valikoimista löydät ruuat ja tarvikkeet niin koirien, kissojen, pieneläinten kuin lintujenkin hoitoon. Myös akvaariot ja akvaariotarvikkeet kuuluvat Zooplus-verkkokaupan valikoimaan. Zooplus-verkkokaupasta jokainen lemmikin omistaja löytää kaiken tarvittavan oman ystävänsä hoitoon ja hyvinvointiin. Myynnissä ovat kaikki tunnetuimmat ja johtavat lemmikkitarvikemerkit. Zooplus.fi koiratarvikekaupan kautta netistä tilaaminen on edullista ja vaivatonta.

  Koiranruokavalikoima käsittää niin kuivat kuin märät ruoat sekä erikoisravinnot. Luonnollisesti täältä löytyvät myös erilaiset koirien puruherkut kuten hampaidenhoitoherkut, puruluut sekä koirankeksit ja -kakut. Koirien pukeminen on nykyisin lähes muotiasia: lämpimät, sateenpitävät tai huomioväriset takit suojaavat nelijalkaista ystävää ulkoillessa niin tuulessa, sateessa kuin pakkasessakin. Nykyisin vaatetusta löytyy kaikenkokoisille koirille, jopa kenkiä ja suojalaseja myöten. Valjaat ja taluttimet ovat tarpeen kaikille koirille, ja venekoira tarvitsee tietenkin omat pelastusliivinsä. Erityisesti pienempiä koiria kuljetettaessa kantohäkki tai -laukku voi olla tarpeen, ja auton istuimet on hyvä suojata karvoilta. Suositeltavaa olisi kiinnittää koira myös turvavyöhön valjailla, mikäli se ei kulje auton tavaratilassa vaan penkillä. Zooplus-verkkokaupasta löydät myös koiran trimmaustarvikkeet ja turkinhoitovälineet, lelut, taluttimet, ruokakupit ja jopa koirankopit. Eli kaiken mitä koirasi tarvitsee.

  Kissojen tuotevalikoima on vähintäänkin yhtä laaja kuin koirien. Kuivat ja kosteat ruuat sekä herkut ovat saatavissa myös kissoille. Kissanhiekat ja kissojen vessat, raapimispuut ja lelut, sekä tietenkin ruokintavälineet, kuljetuskopat, taluttimet ja valjaat saavat kissalemmikin ja tämän omistajan tyytyväiseksi. Zooplus nettikaupan tuotevalikoima on lähes rajaton, siitä löydät kaiken mitä lemmikin hyvinvointia varten tarvitaan omistajan rakkauden ja lämpimän kodin lisäksi.

  Myös harvinaisempien pieneläimien hoitamiseen on saatavissa kaikki tarpeellinen. Kanien, hamsterien, marsujen tai vaikkapa gerbiilien ruuat, sekä muut välineet hankit kätevästi netin kautta. Pienemmillä paikkakunnilla näitä ei välttämättä ole edes kovin runsaasti tarjolla, joten Zooplus helpottaa elämää huomattavasti tässäkin asiassa. Häkit ja kuivikkeet, hoitotarvikkeet, lelut ja herkut ovat tarpeen myös näille pienemmille ystäville.

  Akvaariot ja akvaariotarvikkeet, kalojen ruuat ja vaikkapa vedenkäsittelyaineet ovat myös sellaisia tuotteita, joita ei kaikilla paikkakunnilla edes löydy, ainakaan helposti. Verkkokaupasta näiden kaikkien tilaaminen onnistuu vaivattomasti omalta tietokoneelta silloin, kun siihen on parhaiten aikaa ja mahdollisuus. Netin kautta ostamisen hyviä puolia on se, että liikkeen aukioloajat eivät rajoita kaupankäyntiä, vaan ostoksia voi suorittaa seitsemänä päivänä viikossa 24 tuntia vuorokaudessa. Verkkokauppojen valikoimat ovat myös yleensä aina huomattavasti perinteisiä liikkeitä laajemmat ja hinnat vähintäänkin kilpailukykyisiä. Lintujen ruuat, lintuhäkit ja häkkitarvikkeet kuuluvat myös näihin hieman harvinaisempiin tuotteisiin, joita ei jokaisesta marketista löydy. Zooplus palvelee myös näiden lemmikkien omistajia. Kaiken kaikkiaan tästä verkkokaupasta löydät kaiken mitä lemmikkieläimillesi joudut hankkimaan.

  Ostosten teko on helppoa, nopeaa ja turvallista. Kirjaudu nettikaupan asiakkaaksi, valitse haluamasi tuotteet ja maksa joko luottokortilla, pankkisiirrolla tai Paypalilla. Suojatussa yhteydessä tapahtuva maksaminen on riskitöntä, eikä Zooplus koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille. Rekisteröitymällä uutiskirjeen tilaajaksi saat 5 % alennuskoodin, jonka voit käyttää vaikka ensimmäisen ostoksesi yhteydessä. Ostoksista kertyy sinulle myös automaattisesti bonuspisteitä, joilla voit hankkia erilaisia tuotteita Zooplussan palkkiokaupasta.

  Tuotteiden toimitus kestää yleensä 4-5 työpäivää, yli 49 euron arvoiset tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Zooplus-verkkokaupan asiakkaana sinulla on tarvittaessa käytössäsi 14 päivän palautusoikeus virheettömille ja käyttämättömille tuotteille. Mahdollisessa palautustapauksessa, tai tarvitessasi muuta henkilökohtaista palvelua, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Suomenkielinen puhelinpalvelu on käytettävissäsi maanantaista perjantaihin klo 9 – 16.

  Tutustu Zooplus-verkkokaupan mahtaviin lemmikkieläintarvikkeiden valikoimiin. Löydät sieltä kaiken tarpeellisen lemmikkisi hyvinvointiin. Myös lemmikin omistaja voi hyvin voidessaan tilata kaiken tarpeellisen kätevästi netistä.


  Siirry alkuun