Koiratarvikkeet netistä


Musti ja Mirri

Musti ja Mirri

3.1 13 5 1
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksissa ja noutoon tilattaessa (normaali 4,90-7,90€)
 • Normaali toimitusaika 1-3 vrk
 • Suomen suurin lemmikkitarvikeketju
 • Maksutavat: verkkopankki, laskulla tai osamaksulla, luottokortilla tai postiennakolla
 • Toimitus kotiin, postiin, matkahuoltoon tai noutoon

  Koiratarvikemerkkiä klikkaamalla näet Musti ja Mirri -tuotteet.


  8in1
  Adaptil
  All For Paws
  Andis
  Animology
  Animonda
  Applaws
  Back on Track
  Barking Heads
  Basic
  Best Friend
  Bio-Groom
  Biofarm
  Bozita
  Brit
  Busy Buddy
  Canagan
  Carlson
  EBI
  Espree
  Eukanuba
  Ferplast
  Flexi
  Furminator
  Hills
  Hurtta
  Hurtta Lifeguard
  Hurtta Motivation
  Hurtta Pro
  IAMS
  Karlie
  Kong
  Little&Bigger
  Nina Ottosson
  Nutro
  Orbiloc
  Oster
  Petsafe
  Planet Pet
  Porta 21
  Profine
  Purenatural
  Purina
  Racinel
  Royal Canin
  Rukka
  Savic
  Scruffs
  Simple Solution
  Thundershirt
  Trixie
  Vari Kennel
  Whimzees


  Musti ja Mirri on Suomen suurin lemmikkieläintarvikeketju. Sillä on yli sata lemmikkitarvikemyymälää kautta Suomen ja lisäksi he tarjoavat myös netistä tilaamisen mahdollisuutta. Tuotteista suurin osa on suunnattu koirille ja kissoille, mutta tuotevalikoimasta löytyvät omat linjansa myös jyrsijöille, kaneille, akvaariokaloille ja linnuille. Valikoima sisältää lemmikkien kuivat ja kosteat ruuat, kissanhiekat, paljon erilaisia eläintenhoitotarvikkeita sekä eläinaiheista kirjallisuutta. Lemmikkien omistajiakaan ei ole unohdettu vaan heillekin on varattu omat tuotteensa, kuten laadukkaat ulkoilutakit tai treeniliivit. Musti ja Mirri myy laadukkaimpia, tunnettuja tuotemerkkejä lemmikkisi hyvinvointiin.

  Koirien ruokintaan on saatavilla niin kuivat, kosteat kuin pakasteruoatkin, herkkuja unohtamatta. Hampaidenpuhdistustikut, puruluut, purtavat hammasharjat tai esimerkiksi koulutusherkkupalat kuuluvat Mustin ja Mirrin laajan kairanruokien valikoimaan. Kuivatut poron luut tai siankorvat ovat monien koirien parasta herkkua. Harjat, kammat, sakset ja karvanpoistajat ovat koiranomistajalle tarpeellisia apuvälineitä lemmikin turkin siistimiseksi. Silmien ja korvien puhdistus sekä tassujen hoito ovat myös lemmikinomistajan rutiinitehtäviä. Ulkoiltaessa valjaat, pannat ja taluttimet ovat tarpeen, ja erityisesti ohutturkkisille koirille kylmässä Suomen talvessa tarvitaan lämmittäviä vaatteita. Mustin ja Mirrin koirien vaatevalikoima on tyylikäs ja kattava. Siitä löydät sopivat muotivaatteet karvaiselle ystävällesi. Useimmat koirat rakastavat leikkimistä ja erilaisia harrastuksia: näihinkin löydät sopivat välineet Mustin ja Mirrin verkkokaupasta tai myymälöistä. Koiran hygieniasta on myös huolehdittava siinä missä omistajankin, ja etenkin kaupunkialueella kakkapussit kuuluvat jokaisen koiranulkoiluttajan varusteisiin. Pehmeät pedit ja alustat ovat koirien mukavia lepopaikkoja isännän sängyn tai lempinojatuolin lisäksi. Aitauksia tarvitaan rajoittamaan koiran pääsyä kiellettyihin paikkoihin, ja häkit, penkinsuojukset tai kuljetuskopat ovat automatkoilla tarpeen. Musti ja Mirri tarjoaa kaiken tarpeellisen koiran ja tämän omistajan onnelliseen yhdessäoloon.

  Kissojen tuotevalikoima on hyvin samantyyppinen kuin koirillekin. Kissoille tarvitaan tietysti lisäksi hiekkalaatikko tai kissan wc ja kissanhiekkaa, sekä mielellään raapimapuu ei-toivottujen vahinkojen välttämiseksi huonekaluissa tai muualla kotona. Kissan luonteeseen kun kynsien teroitus kuuluu luonnollisena osana. Kuljetuskopat ja -laukut kuuluvat matkustavan kissan vakiovarustukseen. Valmiit, oveen asennettavat kissanluukut helpottavat ulkoilevan kissan, sekä tämän omistajan, elämää kissan voidessa liikkua vapaasti sisään ja ulos mielensä mukaan.

  Musti ja Mirri tarjoaa tuotteita myös jyrsijöiden sekä muiden pieneläinten hoitoon. Täältä löydät häkit, kuljetuskopat, lelut, kuivikkeet, häkkiin asennettavat pesäkolot sekä tietysti ruuat ja hygieniatarvikkeet. Kanien ulkoiluttamisessa tarvitaan valjaita, mikäli niillä ei ole omaa ulkohäkkiä käytettävissä. Lintuhäkit, tarvikkeet ja lintujen ruuat kuten myös akvaariot ja akvaariotarvikkeet ovat erikoistuotteita, joita ei löydy jokaisesta marketista eikä edes kaikilta paikkakunnilta. Musti ja Mirrin verkkokaupasta saat kätevästi hankittua myös näitä hieman erikoisempia tuotteita.

  Verkkokauppa palvelee viikon jokaisena päivänä kellon ympäri: voit suorittaa ostoksesi silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tuotteet voit maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla. Toimitusaika varastossa oleville tuotteille on yleensä 2 – 7 arkipäivää. Toimitus on maksuton noudettaessa tuotteet lähimmästä Musti ja Mirri myymälästä, postin tai matkahuollon kautta toimitetuista lähetyksistä peritään 2,90 – 7,90 euron toimituskulut. Tarkat tilaus- ja toimitusehdot löytyvät Musti ja Mirrin internetsivustolta. Muistathan tarkistaa Koiratarvike.fi:stä löytyykö Musti ja Mirri alennuskoodia. Tarvittaessa tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka koskee uusia, käyttämättömiä tuotteita. Tuotteet voi palauttaa lähimpään Musti ja Mirri -myymälään tai vaihtoehtoisesti asiakaspalautuksena postin tai matkahuollon kautta. Tässä tapauksessa tulee täyttää toimituksen mukana saapunut palautuslomake. Mahdolliset reklamaatiot tilaukseen tai toimitukseen liittyen tulee tehdä 7 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta sähköpostitse Musti ja Mirrin asiakaspalveluun, tai puhelimitse. Tarkat ohjeet reklamaation suorittamiseen tai asiakaspalautuksen tekemiseen löytyvät Musti ja Mirrin internetsivuilta. Onko sinulla kokemuksia Mustista ja Mirristä? Kirjoitathan kokemuksesi, niin autat näin muita lemmikkiharrastajia.
  Siirry alkuun