Koiratarvikkeet netistä
Peten Koiratarvike

Peten Koiratarvike

3.2 64 5 1
 • Hyvä valikoima
 • Hyvät tarjoukset
 • Yli 39€ tilauksissa ilmainen toimitus
 • Toimitus 2-7 päivää
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortti tai laskulla/osamaksulla

  Suosituimmat koiratarvikkeet: Peten Koiratarvike

  Koiratarvikemerkkiä klikkaamalla näet Peten Koiratarvike -tuotteet.


  8in1
  Acana
  Adaptil
  Almo Nature
  Andis
  Applaws
  Back on Track
  Belcando
  Best Friend
  Bindaboo
  Bio-Groom
  Biofarm
  Bozita
  Busy Buddy
  Canagan
  Carlson
  Dorwest Herbs
  EBI
  Espree
  Eukanuba
  Ferplast
  Flamingo
  Flexi
  Furminator
  Golden Eagle
  Happy-House
  Hau Hau Champion
  Hills
  Hurtta
  IAMS
  Isle Of Dogs
  James Wellbeloved
  K9 Competition
  Karlie
  Kong
  Kusse & Kutta
  Nina Ottosson
  Nutra Nuggets
  Nutro
  Nutro Choice
  Orbiloc
  Orijen
  Oster
  Pedigree
  Pet Silk
  Petsafe
  Phoenix
  Planet Pet
  Pomppa
  Porta 21
  Purenatural
  Racinel
  Rinti
  Rose Line
  Royal Canin
  RuffWear
  Sam
  Savic
  Scruffs
  Simple Solution
  Taste Of The Wild
  Thundershirt
  Trixie
  Vari Kennel


  Peten Koiratarvike on suomalainen lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa. Verkkokaupasta löytyvät ruoat, hoitovälineet, lelut, kuljetusvälineet ja kaikki muut lemmikkien hoidossa tarpeelliset tarvikkeet niin koirille, kissoille kuin muillekin pieneläimille. Peten Koiratarvikkeella on myös suuri 1000 m2:n myymälä Porvoon Kuninkaanportin alueella. Halutessasi voit tilata tuotteet verkkokaupasta ja noutaa ne myymälästä, tai tutustua tuotteisiin paikanpäällä myymälässä. Verkkokauppa palvelee asiakkaita koko Suomen alueella. Voit tilata tuotteita sinulle sopivana ajankohtana netistä, seitsemänä päivänä viikossa, 24 tuntia vuorokaudessa. Mikäli tarvitset henkilökohtaista palvelua verkkokauppaan liittyvissä asioissa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 10 – 17 tai sähköpostitse. Verkkokaupan selkeä internetsivusto auttaa sinua löytämään kaiken tarvittavan lemmikkisi hyvinvointiin, eikä lemmikin omistajiakaan ole unohdettu. Peten Koiratarvikkeen valikoimista löytyvät treeniliivit, talutus- ja tarvikevyöt, ulkoiluvaatteet, sukat sekä monenlaista muuta tarpeellista lemmikin kanssa ulkoiluun ja harrastamiseen.

  Sekä tavallisille koiran omistajille että ammattilaisille Peten Koiratarvike tarjoaa kattavan valikoiman koiranhoitotarvikkeita. Trimmausvälineet, pesuaineet ja turkinhoitotarvikkeet ovat tarpeen kaikille koirille lemmikeistä näyttelyjen valioyksilöihin saakka. Kuljetushäkit ja penkinsuojat helpottavat koiran kuljetusta autossa ja tekevät matkanteosta turvallista. Näyttelykoirien omistajille Peten Koiratarvike tarjoaa suuren valikoiman erilaisia näyttelyolosuhteissa tarvittavia apuvälineitä. Metsästyskoirien koulutus ja niiden kanssa työskentely, koiran koulutus, ulkoilu, lelut ja terveydenhoitovälineet kuuluvat itsestään selvinä täyden palvelun lemmikkitarviketalon valikoimiin. Tunnetuimpien merkkien laadukkaat koiranruuat ja herkkupalat varmistavat lemmikin pysymisen hyvässä kunnossa.

  Yhtä lailla Peten Koiratarvike palvelee myös niin rotu- ja näyttelykissojen kuin tavallisten lemmikkienkin omistajia. Kissojen turkin ja terveyden hoito, asumiseen ja kuljetukseen tarvittavat välineet, lelut ja tietenkin ruuat sekä kissanhiekat muodostavat kissatarvikevalikoiman perustan. Kissojen erityistarpeet on huomioitu esimerkiksi suurella valikoimalla erilaisia kiipeilypuita, joita kissat rakastavat. Hiekkalaatikot ja kissanvessat sekä ihanat kissojen pedit kuuluvat jokaisen kissanomistajan hankintalistalle. Kissojen omat aktivointilelut ja pelit kehittävät kissan ajattelua, aktivoivat ja tyydyttävät kissan metsästysviettiä. Leikkisät kissat rakastavat touhuta lelujensa kanssa joko yksin tai omistajansa kanssa. Näin ne pysyvät aktiivisina ja pirteinä, eivätkä kodin huonekalut ja seinät ole vaarassa, kun kissalla on muuta mielenkiintoista puuhaa. Ulkoilevan kissan liikkumista helpottavat oviin asennettavat kissan luukut, jotka sallivat kissan kulkemisen sisään ja ulos oman mielensä mukaan. Kaupunkialueella kissan ulkoilutus on turvallisinta suorittaa valjaissa omistajan taluttamana. Itsenäinen kissa tottuu yllättävänkin helposti kulkemaan myös valjaissa: onhan ulkona niin paljon kaikkea mielenkiintoista tutkittavaa. Peten Koiratarvikkeesta löydät kaiken myös kissasi hyvinvointiin.

  Kanit, marsut, hamsterit ja muut pieneläimet tarvitsevat myös omat tarvikkeensa. Näitä ei kaikilta paikkakunnilta ole aina helppoa löytää. Peten Koiratarvikkeen verkkokauppa tuo avun tähän ongelmaan: täältä löydät kaiken mitä pienet lemmikkieläimet tarvitsevat pysyäkseen pirteinä, terveinä ja hyväkuntoisina. Häkit, pesämökit, upeat puiset jyrsijöiden kotitalot, kuivikkeet ja pieneläinten aktivointilelut löydät helposti verkkokaupan valikoimasta. Samoin pienten lemmikkien ruuat, heinät ja herkut sekä terveydenhoitovälineet löytyvät täältä.

  Tilatut tuotteet toimitetaan postin tai matkahuollon kautta. Keskimääräinen toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Yli 39 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti, Peten Koiratarvikkeen VIP-asiakkaille toimitus on aina maksuton. Tarkista myös Peten Koiratarvike kampanjakoodi, joka sivuillamme ilmoitetaan jos sellainen on saatavissa. Maksutapoina toimivat kaikki suomalaiset verkkopankit, luottokortit sekä Klarna-lasku. Tarkat tilaus-, toimitus- ja maksuehdot löytyvät Peten Koiratarvikkeen internetsivustolta. Mahdollisissa vaihto- ja palautustapauksissa tuotteet lähetetään asiakaspalautuksena postin välityksellä, toimintaohjeet löydät verkkokaupan sivulta kohdasta ”Palautukset ja vaihdot”.

  Peten Koiratarvike palvelee laajan tuotevalikoimasta ansiosta kaikkia lemmikkieläinten ystäviä, harrastajia ja ammattilaisia kautta Suomen. Täältä löydät kaiken mitä eläinystäväsi tarvitsee onnelliseen elämäänsä rakastavan omistajan lisäksi. Verkkokaupan kautta ostaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista, ja halutessasi saat tuotteet myös suoraan kotiin toimitettuina. Ilmoitamme sivustollamme kampanjakoodit ja tarjoukset aina kun sellaisia on käytettävissä. Onko sinulla kokemuksia Peten Koiratarvikkeesta? Ole hyvä ja kirjoita kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.


  Siirry alkuun