Koiratarvikkeet netistä


Eläintarvikekauppa

Eläintarvikekauppa

(9)
3.6 9 5 1
 • Yli 65€ tilauksissa ilmainen toimitus
 • Toimitus postiin tai kotiin
 • Maksa verkkopankissa luottokortilla, laskulla tai osamaksulla

  Koiratarvikemerkkiä klikkaamalla näet Eläintarvikekauppa -tuotteet.


  Best Friend
  Carlson
  Ferplast
  Flexi
  Hurtta
  Nutra Nuggets
  Petsafe
  Racinel
  Savic
  Trixie


  Eläintarvikekauppa.fi on suomalainen lemmikkieläintarvikkeiden verkkokauppa, joka toimittaa lemmikkieläintarvikkeita täysi-ikäisille yksityishenkilöille koko Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Eläintarvikekauppa on erityisen laaja valikoima koirien ulkotarvikkeita, kuten koirankoppeja, koiratarhaelementtejä sekä agility- ja muita -tuotteita. Petsafe-pihavahti pitää koiran tai kissan ”näkymättömällä aidalla” rajatulla alueella omalla pihalla, mikä edistää lemmikkisi turvallista ulkoilua. Oviaukkoon tai huoneen poikki asennettavalla koiraportilla pidät koirasi poissa kielletyltä alueelta kotona.

  Koirien kuljetus autossa irrallaan on riskialtista, mutta tätä helpottamaan Eläintarvikekauppa tarjoaa paljon erilaisia turvatuotteita nettikauppansa kautta. Auton tavaratilaan asennettavassa häkissä koira kulkee turvallisesti matkoilla mukana. Saatavilla on myös koiraramppi helpottamaan esimerkiksi vanhemman tai nivelvaivaisen koiran pääsyä autoon ja sieltä pois. Koirakalteri erottamassa tavaratilaa matkustamosta suojaa äkkijarrutuksessa tai kolaritilanteessa niin ihmisiä kuin koiraakin. Kesäaikana auton ikkunaan asennettava raitisilmaristikko mahdollistaa ikkunan avaamisen ajon aikana ja raikkaan ilman koiralle pitäen tämän kuitenkin turvallisesti sisällä autossa. Henkilöautossa koira kulkee yleensä takapenkillä, jolloin on ensiarvoisen tärkeää kiinnittää koira auton turvavöihin valjailla. Myös pienempien koirien tai kissojen kuljetuskopalle on saatavissa kiinnityshihnat, joilla kopan saa turvallisesti kiinnitettyä turvavyöhön. Auton istuinten tai tavaratilan suojaamiseksi karvoilta Eläintarvikekauppa.fi tarjoaa erilaisia penkin ja tavaratilan suojia.

  Isommat koirat pitävät juoksemisesta isännän kanssa myös tämän pyöräillessä. Pyörätaluttimessa koira pysyy turvallisesti pyörän vieressä isännän tai emännän polkiessa. Pienet koirat kulkevat näppärästi mukana myös pyöräretkillä polkupyörään kiinnitettävässä laukussa tai korissa. Pientä tai keskikokoista koiraa voi kuljettaa myös pyörän perään kiinnitettävässä kärryssä, josta koiran on mukava katsella maisemia.

  Eläintarvikekaupan valikoimiin kuuluvat luonnollisesti myös kuljetuskopat ja kantolaukut, turkinhoito- ja trimmaustuotteet, kaulapannat, talutushihnat ja valjaat, ruuat, herkut ja hygieniatuotteet sekä paljon muuta. Laajaan valikoimaan on kätevä tutustua netissä silloin kun sinulla on aikaa: Eläintarvikekauppa.fi on auki ympäri vuorokauden.

  Kissojen omistajille Eläintarvikekauppa.fi tarjoaa myös laajan valikoiman tuotteita. Kissojen erityistarpeet on huomioitu esimerkiksi kiipeilypuiden ja raapimalautojen muodossa. Hiekkalaatikko tai kissanvessa ja kissanhiekka kuuluvat jokaisen kissan vakiovarustukseen. Pehmeässä kissanpedissä lemmikki nukkuu makoisasti: kissathan nukkuvat jopa 15 tuntia vuorokaudessa. Kaulapanta, talutushihna tai valjaat varmistavat kissan turvallisen ulkoilun. Turkin ja kynsien hoito on kissalle vähintään yhtä tärkeää kuin koirallekin. Leikkisä ja älykäs kissa pysyy aktiivisena ja pirteänä saadessaan virikkeitä älypelien tai lelujen muodossa. Eläintarvikekaupasta löydät paljon erilaisia kissan hoidossa tarpeellisia tarvikkeita.

  Myös jyrsijöille ja muille pienille lemmikkieläimille on saatavilla omat erityiset tuotteensa. Häkit, pesät, lelut ja kiipeilytelineet sekä tietenkin kuivikkeet ja ruuat tilaat vaivattomasti netistä. Myös pieneläimiä voi ulkoiluttaa valjaissa. Valikoimassa on omat valjaansa niin kanille, marsulle, rotalle kuin fretillekin. Valjaiden ja niihin kuuluvan elastisen taluttimen avulla pieni lemmikki ulkoilee turvallisesti ilman vaaraa katoamisesta tai onnettomuudesta.

  Akvaarioharrastus on mukavan rauhoittava, ja kaunis akvaario on myös oiva kodin sisustuselementti. Eläintarvikekauppa.fi tarjoaa välineitä akvaarion hoitoon, vedenpuhdistukseen, akvaarion koristeluun ja kalojen ruokintaan. Täyden valikoiman verkkokauppa ei ole unohtanut myöskään häkkilintuja, vaan niille on tarjolla ruokatuotteita, virikeleluja, pesiä ja häkkejä.

  Eläintarvikekauppa.fi palvelee kaikkia lemmikkieläinten omistajia tarjoamalla laajan valikoiman eläimen hoitoon ja hyvinvointiin tarvittavia tuotteita netistä. Tutustu verkkokaupan valikoimaan netissä itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana rauhassa kotona. Sivustolta löydät valikoiman lisäksi tarkat tilaus- ja toimitusehdot, tarjouksia sekä asiakaspalvelun yhteystiedot halutessasi henkilökohtaista palvelua. Erikoistuotteet, kuten vaikkapa kissan tai koiran kaulapantaan asennettava kamera näyttävät missä kissasi tai koirasi liikkuu ja mitä se tekee silloin, kun et ole itse paikalla sitä valvomassa. Nämä ja paljon muuta tarjoaa Eläintarvikekauppa.fi verkkokauppa. Auta muita lukijoita ja kirjoita kokemuksesi kaupasta.
  Siirry alkuun