Lemmikkistore

Lemmikkistore

1.4 52 5 1
 • Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin
 • Ilmainen kotiinkuljetus yli 139€ tilauksissa
 • Toimmitus 1-7 päivää
 • Maksatavat: Verkkomaksut, luottokortti, Klarna lasku tai osamaksu

  Lemmikkistore on koira- ja kissatarvikkeisiin erikoistunut suomalainen koiratarvikekauppa, jonka valikoimasta löytyvät tuotteet myös jyrsijöiden ja akvaarioiden hoitoon. Erityisesti liikkeen koiratarvikeosasto on erittäin laaja, sisältäen tavanomaisten koiranhoitotarvikkeiden lisäksi esimerkiksi mikrosirutuslaitteita, pihavahteja, koiratarhaelementtejä ja koiratutkia. Laajaan valikoimaan on helppo tutustua Lemmikkistoren selkeällä internetsivustolla rauhassa kotona silloin, kun sattuu olemaan vapaata aikaa. Verkkokauppa on auki ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

  Lemmikkistore on lopettanut toimintansa. Katso etusivulta muut vastaavat koiratarvikeliikkeet.

  Aktiivisesti liikkuvalle koiranomistajalle on tarjolla hiihto- ja juoksuvöitä koiran kanssa lenkkeilyyn. Kuonokopat ja vedonestovaljaat saattavat olla tarpeen vahvan tai aggressiivisen koiran omistajalle. Saatavilla on myös koirille omia selkäreppuja ja satulalaukkuja, joissa lemmikki voi kuljettaa joko omia tai omistajansa tarvikkeita. Veneilevälle koiralle ovat pelastusliivit tarpeen ja kesähelteillä myös viilennysmanttelille saattaa olla käyttöä etenkin paksuturkkisten rotujen kohdalla. Koirien vaatetus on viime vuosina lisääntynyt räjähdysmäisesti. Niin isoille kuin pienillekin koirille alkaa olla saatavissa hyvin monentyyppisiä takkeja, pukuja ja ulkoiluhaalareita. Sadetakit suojaavat koiraa kastumiselta ja talvella pientä tai viluista koiraa lämmittää talvimantteli ulkoiluhetkien aikana. Koiran tossut estävät koiran tassuja palelemasta, suojaavat esimerkiksi loukkaantunutta tassua tai estävät uusien vammojen syntymistä. Kuraisena aikana koiran tassut pysyvät puhtaina käyttämällä koiran omia jalkineita. Pimeänä vuodenaikana liikuttaessa myös koira on hyvä varustaa heijastinliivillä onnettomuuksien tai läheltä piti tilanteiden estämiseksi.

  Normaalien koiratarvikkeiden, kuten talutushihnojen, turkinhoitotarvikkeiden tai ruokien lisäksi Lemmikkistoren valikoimiin kuuluvat koiratarhaelementit, koiraportit, kaiverretut nimilaatat ja kyltit, lemmikkieläinkirjallisuus ja dvd:t. Etenkin metsästyskoirien omistajille koiratutkat ja -kamerat ovat tarpeen koiran katoamisen estämiseksi. Punkkikarkottimet ja punkinpoistajat tulevat tarpeeseen kesäaikana ulkona liikkuvien eläinten pitämiseksi vapaina punkeista. Vedestä pitäville koirille on tarjolla monenlaisia kelluvia vesileluja, joiden kanssa peuhata. Verkkokaupan internetsivuilla voi tutustua koko laajaan valikoimaan. Lemmikkistoressa on erittäin laaja valikoima myös kissojen hoitotarvikkeita kiipeilypuista ja raapimalaudoista kissanhiekanraikastimiin. Kissa on luonnostaan kiipeilijä: niinpä se rakastaa kiipeilypuita, joissa on monenlaisia virikkeitä ja tasoja, joilta voi tarkkailla ympäristöä tai ottaa nokoset. Lämpöä rakastavat kissat arvostavat etenkin talvella omaa lämmintä petiään, jonka saa lämmitettyä Pet Bed -pedinlämmittimellä. Oveen asennettava kissanluukku antaa kissalle vapauden ulkoilla mielensä mukaan, ja parvekkeelle asennettava suojaverkko suojaa parvekkeella ulkoilevaa kissaa putoamiselta. Luonnollisesti voit hankkia Lemmikkistoresta myös laadukkaat kissanruuat, hiekat, turkinhoitovälineet ja kaiken muun mitä onnellisen kissan elämään kuuluu. Kantokassit ja boksit helpottavat matkustavan kissan siirtoa ja tarjoavat rauhallisen nukkumapaikan pitemmänkin matkan aikana. Ruoka- ja juoma-automaatit tarjoavat kissalle raikasta vettä ja sopivan annoksen ruokaa omistajan ollessa poissa kotoa.

  Pieneläinten tarvikkeiden tilaaminen käy kätevästi netistä. Toisin kuin koirien ja kissojen tarvikkeita, joita voi ostaa useimmista marketeistakin, jyrsijöiden välineitä ja erikoisruokia löytyy hieman vähemmän. Lemmikkistoren laajasta valikoimasta löydät häkit, pesätarvikkeet, kuivikkeet, lelut ja ruuat vaivattomasti yhdestä paikasta, ja saat ne muutamassa päivässä suoraan kotiin toimitettuna. Juomapullot, heinät, valjaat ja taluttimet sekä puhdistusaineet kuuluvat niin ikään verkkokaupan valikoimaan. Akvaarion omistaja tarvitsee vedenhoitoaineita, vesitestejä, akvaariotekniikkaa sekä akvaarionpuhdistusvälineitä. Kalojen erikoisravinnot, lääkkeet ja vitamiinit sekä akvaariokoristeet täydentävät valikoimaa. Hyviä lahjaideoita lemmikkien omistajille ovat kirjat ja dvd:t, jotka opastavat lemmikkien käytöksen ymmärtämisessä. Erilaisille rotu- ja varoituskylteille on käyttöä lemmikkien kotitaloissa, huumorilla höystettyjä kylttejä voi antaa myös lahjaksi.

  Lemmikkistoren verkkokaupasta voit tilata tuotteita myös ilman rekisteröitymistä. Jos haluat seurata tilauksesi käsittelyä ja toimitusta, rekisteröidy verkkokaupan asiakkaaksi. Henkilötietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille. Toimitusaika on yleensä 2-7 arkipäivää mikäli kaikki tilaamasi tuotteet löytyvät varastosta. Tilauksen maksaminen tapahtuu verkkopankissa, luottokortilla tai Klarna-laskulla. Kirjelähetykset tai postista noudettavat paketit toimitetaan ilman toimitusmaksua.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  1/ 5
  Leikki on loppunut.
  1/ 5
  joku mainitsi, että hidas palvelu, itseasiassahan sitä ei ole ollenkaan
  1/ 5
  tässä firma joka tulee pussillesi, asiakaspalvelua ei ole, tuotteita ei toimiteta, edes kuluttaja asiamielelle eivät vastanneet...
  1/ 5
  Tein tilauksen toukokuussa, luista vajaa puolet tuli heinäkuussa, sen jälkeen ei saa edes yhteyttä, ei mitään selvitystä. Tein reklamaation, vk päästä yhteys maistraattiin kuluttajansuojaan, ei kannata tilata kaatuvasta, huonosti hoidetusta firmasta. Törkee tapaus!
  Erittäin hidas toimitus! En tilaa enää täältä. Nyt toista kertaa saa odotella kolmisen viikkoa tilausta. Zooplus toimittaa alle viikossa tuotteet ovelle.
  1/ 5
  Tilasin 26.4, maksoin samoin tein. Tilausta ei oli vielä edes käsitelty (8.5), yhteyttä otin, kaipa turha odotella vastausta. 3 päivän päästä tarvitsen tuotteet, sen jälkeen en. Kaipa se on poliisiin oltava yhteydessä.
  1/ 5
  Kuppeja ja sinkkiä saa odottaa reilun kolmeviikkoa.... nopeammin tuli tavarat Singaporesta.. Vattulainen mitä paskaa.. ja silti on varaa mainostaa kuukkelissa..
  1/ 5
  Älkää erehtykö tilaamaan. Ette saa tuotteitanne. Luvataan, mutta ei lähetetä. Dogcenter on oikea omistaja, joka on yritysrekisterissä. Huonosti menee tällä yrityksellä, paljon verovelkaa. Ihmettelen, miten saa yhä toimia. Pankaa ilmoitusta kuluttaja-asiamiehelle, kellä ei tule tilatut tuotteet perille.
  2/ 5
  Tuotteet maksettu, mutta toimitus ei tule. Ottanut yhteyttä aina luvataan, mutta mitään ei kuulu, laitoin tilinumeronkin että palauttavat rahat, mutta vastausta ei kuulu...kohta 2kk ooteltu.
  1/ 5
  Tilauksia ei edelleenkään toimiteta. Ja mistään ei saa ketään vastuuhenkilöitä kiinni. Itse vieläkin taistelen rahojani takaisin. Oli taas tullut uusi häiriömerkintä, rapeat 16000e hakee tällä kertaa verottaja. Lemmikkistore protesteja 5.5.2016 16 649 € Velkojana: Verohallinto, Sisä-Suomen perintäyksikkö. No ehkä verottaja hakisi tuon konkurssiin, niin loppuu tämä asiakkaiden kiusaaminen.
  2/ 5
  Toimitusajat, eivät todellakaan pidä paikkaansa. Yhtä tilausta odotin yli 3 viikkoa. Nyt odotan koiralle tossuja, jotka olisi tarvittu mahdollisimman pian. Mutta taitaa mennä taas kuukauden päivät. Jos on kova tarve jollekkin, suosittelen tilaamaan muualta.
  1/ 5
  Ei tule vastauksia eikä tule tavaraakaan. Rahat kyllä kelpasi. jos tavarat vielä sattuu tulemaan, niin kerron kyllä.
  1/ 5
  Eivät toimita tilauksia, ei saa yhtyettä asiakaspalveluun tai omistajiin. Tutkintapyyntö tehty.
  1/ 5
  Tuli tilattua ja tavaroita ei näy. Sitten tarkastin yhtiön tiedot ja 50 maksuhäiriömerkintää. Täysin konkurssikypsä. Älkää olko yhtä tyhmiä kuin minä.
  1/ 5
  Erittäin hidas toimitus, koskaan ei yhteydenottoihini vastattu.
  1/ 5
  Yli kuukausi sitten tilasin koiralle tarvikkeita, edelleen odotellaan. Miten tällainen putiikki saa toimia?! Kuluttaja-asiamiehen pitäisi puuttua jo tähän touhuun.
  1/ 5
  Kuukauden odottelin, että tilaukseni ruuhkan takia edes lähetetään. Kyselin asiasta 10 arkipäivän jälkeen, johon toimitus luvataan ja vastaus oli juurikin ruuhka. Kuitenkin toimitusehdoissa luvataan heti ottaa asiakkaaseen yhteyttä jos on ruuhkaa ja toimitus kestää. No ei otettu. Tosiaan kuukausi meni, ennenkuin tavarat saatiin matkahuollolle ja matkahuolto toimitti 2-3 arkipäivän aikana paketin hakupisteeseen. Asiakaspalvelu myös tosi nihkeää. Erehdyin täältä tilaamaan tarjousten perässä tuotteita, muttei ikinä enää. Kyllä sen verran taas opin tästä. Ja tilaus tietysti maksettu etukäteen.
  1/ 5
  Voi kun olisin lukenut nämä kommentit ajoissa. Erehdyin tilaamaan 28.7.2015 ja nyt 13.8.2015 ei ole edes tullut kuittausta, että olisi tavara lähtenyt varastolta. Yhteydenottoihin ei vastata ja palvelunumero on suljettu. On varmaan ihan konkurssikypsä pulju, jatkuvasti protestilistallakin (tuoreimmat kesäkuun lopusta, verottaja karhuaa 18 000€:a) ÄLKÄÄ VAIN TILATKO MITÄÄN JOS ETTE HALUA MENETTÄÄ RAHOJANNE!!!
  Todella hidas toimitus, en taatusti tilaa toiste (saisimpa edes tilaamani tuotteen joskus). Asiakaspalvelu ala-arvoista, puhelimella ei pääse läpi kuin onnella 15. kerta onnisti itsellä. Ympäripyöreitä selityksiä kiireestä ym. :( Valitsin toimitustavaksi matkahuollon, mutta laittoivat kuulema postiin... pitkä on matka postilla liekö australiassa käypi kääntymässä kun ei vielä näy!
  4/ 5
  Tilausvahvistusta jouduin kyselemään sähköpostilla muutama päivä tilauksesta. Sen jälkeen kaikki toimi hyvin ja paketti tuli perille joutuisasti.
  1/ 5
  Toimitusta saa odottaa viikkoja ja edelleen...Ilmoitettu toimitusaika ei siis pidä paikkaansa. Ilmoittavat että on hieman ruuhkaa, mikä vastaus näyttää olevan yleinen tällä kaupalla. Kaupasta on merkintöjä julkisella protestilistalla.
  1/ 5
  Tilaus ei todellakaan tule perille nopeasti, asiakaspalvelu on hyvin kehnoa-eivät vastaa ollenkaan- tai tekevät ihan eri tavalla kuin asiakas pyytää. Kun kahden ja puolen viikon jälkeen tilaukseni status ei ollut muuttunut-otin yhteyttä asiakaspalveluun, kerroin että tilauksen voi perua kun joudun ostamaan vastaavat tuotteet muualta. Tarina ei nyt mahtunut tähän, koitan saada sen lisättyä kommentteihin.
  1/ 5
  Toimitusaika venyy ja venyy. Vedotaan ruuhkaan verkkokaupan toimituksissa. Lienee aika tehdä jotain pakkaamon suhteen jos aina on ruuhkaa ja toimitukset viivästyvät yli kahden viikon. Tilaajaa ei lohduta se, että yli 600 muutakin tilausta on jonossa. Tulevaisuudessa yksikään minun tilaukseni ei tule rasittamaan Lemmikkistoren verkkokaupan kapasitettia.
  1/ 5
  Toimitusaika ei pidä paikkaansa ja yhteydenottopyyntöihin ei vastata.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun