Koiratarvikkeet netistä


Petnetstore

Petnetstore

(9)
3.8 9 5 1
 • Ilmainen toimitus yli 39€ tilauksissa
 • Maksaminen laskulla, verkkopankissa tai luottokortilla
 • Toimitus postiin, postipakettiautomaattiin tai kotiinkuljetus

  Petnetstore on luotettava suomalainen lemmikkieläintarvikkeiden verkkokauppa. Tarjolla on laaja valikoima ruokia ja tarvikkeita koirille, kissoille, pienille lemmikkieläimille, matelijoille, akvaariokaloille ja lemmikkilinnuille. Lemmikkituotteiden hankkiminen internetistä on helppoa ja palkitsevaa: kauppa on aina auki, ja voit tutkia valikoimaa ja tehdä tilauksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Erikoisliikkeitä ei kaikilla paikkakunnilla ole, ja valikoimat saattavat olla rajallisia. Verkkokaupasta tilaamalla saat ostokset suoraan kotiisi muutamassa päivässä, ja nettikaupan laajasta valikoimasta löydät yleensä kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdellä kertaa. Maksaminen onnistuu luotettavasti verkkopankin tai luottokortin avulla. Suurten hankintaerien ansiosta verkkokauppojen hinnat ovat usein hyvinkin kohtuullisia.

  Petnetstore tarjoaa koiraystävällesi tunnettujen merkkien ruoat, herkut ja ruokintavälineet. Koirien hampaidenhoitoon tarjolla on valtava valikoima erilaisia puruluita ja hammashoitoherkkuja. Paleleva koira arvostaa lämpimiä tossuja, ja narttukoirien juoksuaikana suojahousut ovat tarpeen. Myös takkeja, mantteleita, sadevaatteita ja pelastusliivejä on tarjolla koiralle. Pannat, valjaat ja taluttimet kuuluvat itsestään selvinä valikoimaan kuten koirien lelut, pedit ja kuljetusvälineet. Löydät myös koiran terveydenhoito- ja hygieniatarvikkeita, lisäravinteita ja karvanpoistoharjoja. Ammattimaisille koiranhoitajille trimmauspöydät ja koneet sekä muut turkinhoitovälineet ovat tarpeellisia työvälineitä. Saat hankittua ne kätevästi netistä Petnetstoresta. Aktiiviharrastajille valikoimissa ovat koirankoulutustuotteet, agilityvälineet, kuonokopat, jälkiliinat ja paljon muuta.

  Kissakavereille Petnetstore tarjoaa ruoat, herkut ja ruokailuvälineet, ihanan pehmeät pedit ja kiinnostavat kiipeilypuut. Matkustavalle kissalle tarjotaan paljon erilaisia kuljetusvaihtoja laukuista ja kantorepuista aina pyörillä liikkuvaan kuljetusboksiin saakka. Ihana lämpösohva tai -alusta sopii herkästi palelevalle kissalle. Hiekkalaatikot, kissanvessat ja hiekat kuuluvat kaikkien kissojen vakiovarusteisiin. Ulkoilevalle kissalle kaulapannat, valjaat ja taluttimet tulevat tarpeeseen, ja autossa matkustavan kissan turvallisuutta lisäävät auton turvavöihin kiinnitettävät kissan valjaat, jotka suojelevat kissaa äkkijarrutuksessa tai onnettomuustilanteissa. Kissankarvojen poistoon ja turkin hoitoon löydät harjat, kammat ja teippiharjat. Pehmeä kuminen, isoharjaksinen suka kerää nopeasti irtokarvat hieroen samalla kissaa hellästi. Leikkisät kissat rakastavat lelujaan ja älyä vaativia pelejä. Täältä löydät valikoiman kissan suosikkivälineitä.

  Kanien, jyrsijöiden ja frettien erikoistarvikkeita ei ole aina helppo löytää. Petnetstoren verkkokaupasta hankit ne vaivattomasti, ja saat tuotteet nopeasti lähipostiin tai halutessasi suoraan kotiin toimitettuna. Valikoima sisältää häkkejä, häkkitarvikkeita, kuljetuskopat, ruuat ja ruokailuvälineet sekä kuivikkeet. Akvaarioharrastajille tarjolla on runsaasti akvaariotekniikkaa, koristeita ja lisätarvikkeita. Vedenpuhdistus- ja levänpoistoaineet, kalojen erikoisruuat sekä vesitestiliuskat kuuluvat akvaarion omistajan välttämättömyystuotteisiin. Matelijoiden ystäville Petnetstore tarjoaa terraariot, terraariotarvikkeet, koristeet, kuljetusvälineet sekä ruuat ja ruokailuvälineet. Myös lemmikkilintujen omistajat löytävät täältä tiettyjä tuotteita.

  Lemmikkien kaiverrettavat nimikyltit ovat tilattavissa Petnetstoren kautta. Tarjolla on useita erilaisia malleja. Tutustu valikoimaan ja tilausohjeisiin www.petnetstore.fi sivustolla ja kirjoita kokemuksia kaupasta kommenttään. Petnetstoren valikoimaan kuuluu myös lahjatavaroita, lemmikkieläinkirjallisuutta, Simon’s Cat -fanituotteitta sekä tietenkin lahjakortteja.

  Tutki verkkokaupan valikoimaa rauhassa omalta tietokoneeltasi ilman tuskallista kaupoissa kiertelyä ja jonotusta. Löydettyäsi haluamasi tuotteet kirjaudu käyttäjätilillesi, tai rekisteröidy käyttäjäksi, jos sinulla ei vielä ole käyttäjätiliä. Tilauksen voit maksaa verkkopankissa tai luottokortilla. Tuotteet toimitetaan normaalisti 2 – 5 päivän kuluessa tilauksesta postin välityksellä joko kirjepostina tai pakettina. Yli 39 euron arvoiset tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua.

  Petnetstoren valikoimista löydät kaiken tarvittavan lemmikkisi hoitoon ja hyvinvointiin, olipa kyseessä sitten koira, kissa, jyrsijä, matelija, akvaariokalat tai häkkilinnut. Tilaamalla lemmikkien ruuat ja tarvikkeet netistä säästät merkittävästi aikaa, vaivaa sekä kustannuksia. Verkkokaupan valikoiman voi pitää laajana, ja suurten sisäänostoerien ansiosta hinnat ovat usein hyvinkin kohtuulliset. Rakkaan lemmikin, tai rakkaiden lemmikkien, ruuat, hygienia- ja terveydenhoitovälineet, kuljetukseen, turvallisuuteen tai kodin sisustukseen liittyvät tavarat löydät kätevästi netistä.
  Siirry alkuun