Koiratarvikkeet netistä


Lemmikkitarvike

Lemmikkitarvike

(2)
3.5 2 5 1
 • Toimitusaika 2-5 arkipäivää
 • Toimitusmaksu 6,90-19,90€
 • Maksa laskulla tai osamaksulla, verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla

  Lemmikkitarvike.fi on lopettanut toimintansa. Katso muut koiratarvikeliikkeet tästä


  Lemmikkitarvike.fi on suomalainen lemmikki- ja koiratarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Täältä löydät hyväksi havaitut tuotteet koirien, kissojen ja jyrsijöiden sekä häkkilintujen tarpeisiin. Lemmikkitarvike.fi toimii itse myös tiettyjen lemmikkitarvikkeiden maahantuojana. Lemmikkitarvike.fi:ssä on erityisen hyvä valikoima akvaarioita ja akvaariotarvikkeita alan harrastajille. Tutustu rauhassa valikoimaan internetissä oman aikataulusi puitteissa. Tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä, mutta kirjautumalla kanta-asiakkaaksi nopeutat asiointiasi nettikaupassa, ja saat kanta-asiakastarjouksia sekä halutessasi uutiskirjeet suoraan omaan sähköpostiisi. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Toimitukset tapahtuvat nopeasti postin tai matkahuollon välityksellä koko Suomeen. Toimitusaika on keskimäärin 2 – 5 päivää.

  Koirille ja koiranomistajille Lemmikkitarvike.fi tarjoaa leluja, ruokailuvälineitä kuten esimerkiksi käteviä matkajuomapulloja, sekä muita koiran hoidossa tarpeellisia tarvikkeita. Kaulapannat ja taluttimet, kuonokopat ja koiran kontrollointihihnat, pedit, kuljetuskopat ja kantokassit ovat esimerkkejä valikoimista löytyvistä tuoteryhmistä.

  Kissalemmikeille tarjotaan raapimislautoja ja kiipeilypuita, leluja, hiekkalaatikoita ja kissanvessoja sekä ruokailuvälineitä. Jyrsijöille ja linnuille löydät Lemmikkitarvike.fi:n valikoimista häkit ja häkkitarvikkeet, ruoka- ja juoma-automaatteja, erilaisia juoksupyöriä ja muita aktivointivälineitä sekä ruokia ja ruokailuvälineitä.

  Lemmikkitarvike.fi tarjoaa erittäin laajan valikoiman akvaarioita ja terraarioita sekä niiden tarvikkeita. Varastotuotteiden lisäksi on mahdollista sopia tehdastoimituksesta muiden mallien kohdalla. Pienten ja vähän isompienkin tyttöjen, rakastama Hello Kitty -hahmo löytyy nyt myös akvaariona. Varastotuotteena löydät akvaariot 54 litran kokoisesta pienestä akvaariosta aina 200 litran vetoiseen suurempaan valaistuun akvaarioon saakka. Saatavilla on myös kulmamalli ja perinteisen kalamaljan muotoinen jalallinen akvaario. Varastosta löytyvien mallien lisäksi voit kysyä muita vaihtoehtoja suoraan sähköpostitse tai verkkokaupan nettisivun yhteydenottolomakkeella.

  Akvaariot tarvitsevat jatkuvaa hoitoa kalojen hyvinvoinnin takaamiseksi. Akvaarioiden hoitamiseen tarvittavaa erikoistekniikkaa ja välineitä ei ole aina kovin helppo löytää. Lemmikkitarvike.fi:n kattava valikoima antaa akvaarioharrastajalle mahdollisuuden tilata tarvitsemansa tuotteet kätevästi netistä ilman rasittavaa kaupoissa kiertelyä ja matkustamista mahdollisesti pitkienkin matkojen taakse etsimään jotain tiettyä osaa. Verkkokaupan laajaa valikoimaa voit tutkia rauhassa kotona ja valita omaan akvaarioosi sopivat tuotteet tai kokonaan uuden akvaarion. Tarvitessasi lisätietoja voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai puhelimitse.

  Täältä löydät pumput, lämpömittarit, levänpoistoaineet ja -välineet, valaisimet, hapettimet ja hiilidioksidilevittimet. Kalojen hyvinvoinnin kannalta ovat oikea veden lämpötila ja puhtaus tärkeitä. Lemmikkitarvike.fi:n valikoima kattaa myös lämmittimet, suodattimet, sterilisaattorit ja vedenparannusaineet. Akvaario on upea sisustuselementti, ja sen koristelu on sekä mielenkiintoista että luovaa. Voit tehdä akvaariostasi juuri omannäköisesi valitsemalla hiekat, koristekivet, kasvit ja muut koristeet Lemmikkitarvike.fi:n valtavasta valikoimasta. Erilaisia koristeita löytyy pääkalloista laivanhylkyihin ja simpukoista temppelinraunioihin. Myös kalojen ruokia on tarjolla todella laaja valikoima, josta voit valita sopivat oman akvaariosi erikokoisille ja -lajisille kaloille. Samoin voit hankkia mahdollisesti tarvitsemasi kalojen lääkkeet täältä. Akvaarioharrastuksen aloittaminen on helppoa Lemmikkitarvike.fi:n avulla, koska saat hankittua kaiken tarvittavan yhdestä liikkeestä kaloja lukuun ottamatta. Myös harrastuksen jatkuessa tarvitessasi varaosia, uutta tekniikkaa, tai jos haluat vaihtaa akvaariosi ilmettä, löydät täältä kaiken mitä tarvitset.

  Lemmikkitarvike.fi on kotimainen lemmikkieläinten tarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Tutustu valikoimaan netissä osoitteessa www.lemmikkitarvike.fi, rekisteröidy käyttäjäksi ja tilaa toivomasi tuotteet. Saat ne lähipostiisi tai matkahuollon toimipisteeseen toimitettuina normaalisti 2 – 5 päivän kuluessa. Tilauksen maksaminen onnistuu helposti ja turvallisesti verkkopankissa, luottokortilla, Joustorahalla tai Klarna laskulla. Tarvitessasi henkilökohtaista asiakaspalvelua ota yhteyttä joko sähköpostitse, nettisivun yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse. Tarkat tilaus- ja toimitusehdot sekä toimintaohjeet mahdollisissa palautus- tai reklamaatiotilanteissa löydät verkkokaupan internetsivuilta. Kotimainen verkkokauppa palvelee kaikkia eläinten ystäviä tarjoamalla laadukkaita tuotteita niin koirien, kissojen, jyrsijöiden, matelijoiden kuin akvaariokalojen ja lemmikkilintujenkin harrastajille netissä. Onko sinulla kokemuksia lemmikkitarvike.fi-verkkokaupasta? Ole hyvä ja jaa tietosi muiden lemmikkiharrastajien kanssa alla olevalla lomakkeella.
  Siirry alkuun