Koiratarvikkeet netistä


Wuf

Wuf

(8)
2.3 8 5 1
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin
 • Toimitusaika 2-4 arkipäivää
 • Tilaa postiin, kotiin tai noutoon

  Koiratarvikemerkkiä klikkaamalla näet Wuf -tuotteet.


  Carlson
  Flamingo
  Pedigree
  Planet Pet
  Royal Canin


  Wuf.fi on suomalainen täyden valikoiman koiratarvikkeiden ja muiden lemmikkitarvikkeiden verkkokauppa. Verkkokaupan lisäksi yrityksellä on kaksi myymälää Tampereella, joissa voit tutustua paikanpäällä koko laajaan Wuf.fi -valikoimaan. Verkkokaupan kautta voit kätevästi hankkia koiratarvikkeita ja muiden lemmikkien tarvikkeita, hoitovälineitä ja ruokia koko Suomen alueelle. Netin valikoimasta löytyvät tuoteryhmänsä niin koirille, kissoille, jyrsijöille, kaloille, linnuille kuin matelijoillekin. Eikä omistajiakaan ole unohdettu. Voit tutustua koko laajaan tuotevalikoimaan kaikessa rauhassa netissä silloin kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Selkeältä ja iloisenväriseltä sivustolta etsimäsi tuotteet löytyvät vaivattomasti. Tampereella liikkuva voi vierailla myös Wuf.fi-liikkeissä Tampereen Lielahdessa tai Nekalassa. Halutessasi henkilökohtaista asiakaspalvelua voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät Wuf.fi -sivustolta. Liittymällä Wuf.fi:n kanta-asiakkaaksi saat bonusta kaikista ostoksistasi sekä ainutlaatuisia kanta-asiakasetuja. Kirjautuessasi kanta-asiakkaaksi voit lähettää lemmikkisi kuvan lisättäväksi kanta-asiakaskorttiisi.

  Wuf.fi tarjoaa koirille kattavan valikoiman asumiseen, hygieniaan, hyvinvointiin ja hoitoon liittyviä tuotteita. Koiran koulutus ja harrastukset on myös huomioitu: löydät täältä niin dummyt, jälkiliinat, naksuttimet kuin agilityesteetkin. Hammasharjat ja turkinpesushampoot, kynsileikkurit ja silmien tai korvien puhdistusaineet kuuluvat kaikkien vastuullisten koiranomistajien tarpeellisiin tavaroihin. Ammattilaiset tai aktiiviset näyttelykoirien harrastajat tarvitsevat myös trimmauspöytiä ja -välineitä valioyksilöidensä hoitoon. Erilaiset taluttimet, pelastusliivit ja suuresti muotiin tullut koirien vaatetus kuuluvat itsestään selvinä verkkokaupan valikoimiin kuten kuljetusvälineet ja koirien ruuatkin. Laajasta valikoimasta löydät koirallesi tarpeelliset välineet helposti ja edullisesti.

  Kissat ovat leikkisiä ja aktiivisia eläimiä, vaikka nukkuvatkin suuren osan päivästä. Hereillä ollessaan niillä sen sijaan riittää touhua. Kynnet pitää teroittaa, turkki puhdistaa ja seurata mitä ulkona tapahtuu. Wuf.fi:n raapimalaudat ja kiipeilypuut suojelevat huonekaluja ja seiniä kissan kynsien teroitusjäljiltä. Kissat rakastavat myös suojaisia petejä ja tunneleita, joista on hauska hyökkäillä esiin. Hiekkalaatikot tai kissanvessat sekä kissanhiekat kuuluvat jokaisen kissatalon pakollisiin varustuksiin. Myös kissan hampaiden ja turkin, sekä silmien ja korvien puhdistuksesta tulee huolehtia kissan omistajan, vaikka kissa puhdistaakin itseään päivittäin jopa tuntikausia. Leikkisät kissat rakastavat leluja, eli niitä ei voi koskaan olla liikaa. Ulkoilevalle kissalle tarvitaan valjaat ja talutin sekä pitemmille matkoille kuljetuskoppa tai -laukku. Laaja valikoima laadukkaita kissanruokia varmistaa kissasi hyvinvoinnin.

  Kissojen ja koirien omistajien lisäksi Wuf.fi palvelee myös jyrsijöiden, kanien ja muiden pienten lemmikkien omistajia. Harvinaisempien eläinten tarvitsemia tuotteita ei välttämättä löydy helposti kaikilta paikkakunnilta, mutta netistä ne saa tilattua helposti minne tahansa Suomessa. Häkit, häkkitarvikkeet, aktivointivälineet, kuivikkeet, ruuat ja ruokailuvälineet sekä lelut ja ulkoilutuotteet kuuluvat kaikki verkkokaupan valikoimaan. Myös akvaariot sekä kaikki akvaarion ja kalojen hoitoon tarvittavat erikoistuotteet voit hankkia vähällä vaivalla internetin kautta. Pienillä paikkakunnilla tämä on usein lähes ainoa vaihtoehto, jos paikkakunnalla ei ole akvaariotarvikkeisiin erikoistunutta liikettä. Tuotteet saapuvat kätevästi suoraan kotiin tai lähipostiin, josta ne on helppo noutaa.

  Myös lemmikkilintujen ja matelijoiden omistajia palvellaan Wuf.fi verkkokaupassa. Kuten akvaariotarvikkeita, ei myöskään häkkilintujen tai matelijoiden tarvitsemia tuotteita myydä kaikkialla Suomessa. Erikoisempien eläinten harrastajat löytävätkin tarvitsemansa tarvikkeet parhaiten verkkokauppojen valikoimista.

  Wuf.fi verkkokaupasta voi hankkia tarpeelliset tarvikkeet niin tavallisille kotikissoille ja koirille, kuin työ-, harrastus- ja näyttelyeläimillekin. Pienille lemmikkieläimille, kaneille, matelijoille, linnuille ja akvaariokaloille saat myös kaiken tarpeellisen täältä. Olipa kyseessä sitten koiran agility-este, kissan kiipeilypuu, akvaariokalojen erikoisruuat tai terraario, löydät ne kaikki helposti ja vaivattomasti Wuf.fi verkkokaupasta. Tuotteiden tilaaminen käy kätevästi netissä ja maksaminen onnistuu turvallisesti kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla tai luottokorteilla. Asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä. Yhteystiedot löydät Wuf.fi verkkokaupan internetsivulta. Oletko tehnyt tilauksen Wuf.fi verkkokaupasta? Jaa kokemuksesi muille lemmikkiharrastajille.
  Siirry alkuun