Koiratarvikkeet netistä


Petnap

Petnap

2.9 19 5 1
 • Yli 49€ ostoksissa ilmainen toimitus
 • Tilaukset laskulla, verkkomaksulla tai luottokortilla
 • Toimitus 2-4 päivää

  Koiratarvikemerkkiä klikkaamalla näet Petnap -tuotteet.


  Eukanuba
  Flexi
  Golden Eagle
  IAMS
  Planet Pet
  Royal Canin
  Sam


  Petnap on pääasiassa koiratarvikkeisiin erikoistunut suomalainen verkkokauppa ja maahantuontiyritys, jolla on myös myymälä Tampereen Nekalassa. Petnap on syntynyt omistajien aktiivisen koiraharrastuksen pohjalta, mikä takaa laadukkaat tuotteet ja asiantuntevan asiakaspalvelun. Valtava valikoima käsittää jokseenkin kaiken mahdollisen mitä aktiivinen koiraharrastaja voi tarvita, olipa kyseessä sitten tavallinen kotikoira, näyttelyiden muotovalio, agilityn mestari tai metsästyskoira. Petnapista löytyvät oikeat tuotteet aina pentukoiran kasvatuksesta näyttelytelttoihin ja aktivointileluista metsästyskoirien paikantimiin.

  Laajaan valikoimaan on kätevä tutustua internetissä. Tampereen seudulla liikkuessasi voit myös vierailla Petnapin liikkeessä tutustumassa tuotteisiin paikan päällä. Verkkokaupan kautta tilatut tuotteet toimitetaan nopeasti postin välityksellä kaikkialle Suomeen: toimitusaika on normaalisti 2 – 5 päivää. Yli 50 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti pois lukien suurtoimitukset, eli koirankopit ja aitaelementit, joiden rahdista veloitetaan aina 49 euroa. Tutustu Petnapin kattavaan tuotevalikoimaan verkkokaupan internetsivuilla ja valitse laadukkaat tuotteet koirasi parhaaksi.

  Koirien turkinhoitoon ja trimmaukseen ovat saatavilla Moserin ja Osterin trimmauskoneet, laaja valikoima trimmauspöytiä, trimmaussakset, harjat, kammat, pesuaineet, pesuammeet ja turkinkuivaimet. Matkustaville koirille tarjolla ovat autohäkit, kuljetusboksit, turvavaljaat, penkinsuojat ja raitisilmaristikot. Herkullisen värisessä kantolaukussa pieni koira kulkee kätevästi omistajansa mukana kaikkialle, ja pyöräilyä harrastava omistaja voi hankkia koiralleen polkupyörän perään kiinnitettävän koiratrailerin.

  Matkajuomapullot ja ruokakupit ovat käteviä paljon liikkuville koirille tai näyttelyolosuhteisiin. Kotioloihin Petnap tarjoaa pedit, patjat ja makuualustat sekä oviportit koirien pitämiseksi poissa kielletyiltä alueilta. Canifugue-pihavahdin avulla rajaat ulkona koirallesi sallitun alueen niin sanotulla langattomalla aitauksella. Ulkokoirille on valittavissa myös tarhaelementtejä, koirankoppeja ja juoksunaruja.

  Metsästyskoirille ja näiden isännille Petnapilla on tarjolla todella paljon tarpeellisia tuotteita ja tarvikkeita. Numaxes-koulutuspannat, jälkiliinat, koiranpaikannuslaitteet, koiran huomiotuotteet tai metsästäjän vaatetus ovat näistä vain muutamia esimerkkejä.

  Koirien ulkoiluun on tarjolla perinteisten valjaiden, pantojen ja taluttimien lisäksi sadeasuja, ulkohaalareita, huomioliivejä, koirien jalkineita ja koirien omia reppuja, joissa voi kuljettaa koiran omat tai omistajan tarvikkeet pitemmillä lenkeillä tai metsäretkillä. Kesähelteillä tai ulkonäyttelyissä viilennystakki helpottaa koiran oloa. Koirat rakastavat leikkimistä yli kaiken. Oletko koskaan nähnyt, että koira kyllästyisi hakemaan keppiä tai palloa, jonka omistaja heittää? Perinteisten pallojen ja muiden heittolelujen lisäksi koirille on tarjolla myös älykkyyttä kehittäviä aktivointipelejä, joissa usein piilotetaan koiran herkkupaloja koloihin tai nappuloiden alle. Koiran täytyy sitten päätellä ja keksiä kuinka päästä käsiksi herkkuihin.

  Täyden valikoiman koiratarvikeliike tarjoaa luonnollisesti tuotteet myös koiran hygienian ja terveydenhoitoon, ruokailuvälineet sekä ruoka- ja juoma-automaatit ja laajan valikoiman laadukkaita koiranruokia. Maailman huippumerkkien koiran kuivaruuat, säilykkeet, koiranmakkarat ja erilaiset herkut varmistavat koiran pysymisen hyvässä kunnossa ja terveenä. Petnap tarjoaa laajan valikoiman myös koirien BARF -raakaruokia, mutta nämä ovat toimitussyistä saatavilla ainoastaan myymälästä.

  Vaikka Petnap on erikoistunut koiratarvikkeisiin, ei kissojakaan toki ole unohdettu. Täältä löytyvät myös kaikki kissojen tarvitsemat tarvikkeet hiekkalaatikoista kiipeilypuihin, pedit, makuualustat ja kissanhiekat, turkinhoitoaineet ja -välineet, kaulapannat, valjaat ja kantolaukut sekä kuljetuskopat. Kissojen terveydenhoito- ja hygieniatuotteet, lelut ja tietenkin myös laadukkaat kissanruuat täydentävät valikoimaa. Olitpa sitten etsimässä tarvikkeita koirille tai kissoille, Petnapista löydät kaiken, mitä rakkaan lemmikin hyvään hoitoon tarvitaan.

  Rekisteröitymällä Petnapin kanta-asiakkaaksi nopeutat verkkokaupassa asiointia, voit seurata tilauksesi käsittelyä ja saat aina 5 % alennuksen ostoksistasi ilman erillistä alennuskoodia. Saat tiedon tarjouksista suoraan omaan sähköpostiisi. Tarvitessasi henkilökohtaista asiakaspalvelua, ota yhteyttä Petnapin asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse arkisin klo 10 – 17.

  Petnapin verkkokaupasta hankit käteväsi kaikki tarvikkeet, tuotteet ja ruuat netistä mitä lemmikkisi hoidossa tarvitaan. Jaathan kokemuksesti koiratarvike.fi-sivustolla.

  • Erittäin laajan valikoiman omaava koiratarvikkeiden verkkokauppa ja maahantuoja
  • myymälä Tampereen Nekalassa, jossa myynnissä myös laaja valikoima BARF-lihoja

   
  Siirry alkuun