HaukunPaikka

HaukunPaikka

(3)
4.0 3 5 1
 • Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksissa
 • Toimitus 3-5 arkipäivää
 • Maksutavat: Verkkopankit, luottokortti, lasku, osamaksu

  Haukunpaikka.fi -verkkokauppa tarjoaa koiratarvikkeet suoraan kotiisi tietenkin kätevästi netistä. Tilaa heti – koirasi ei osaa itse.

  Koiran kanssa ulkoillessa tarvitaan laadukkaita ulkoilutarvikkeita. Oli koirasi sitten pieni tai suuri, tahdoit sitten lenkkeillä tai pyöräillä, vaati koirasi turkki sitten suojausta Suomen vaativissa sääolosuhteissa, Haukunpaikka.fi -kaupasta saat oikeat välineet kaikenlaiseen ulkona liikkumiseen. Vaatteet, lenkkeily- ja pyöräilytarvikkeet, taluttimet, valjaat, pannat sekä kakkapussit, kaikkea mitä vaaditaan koiran, isännän/emännän sekä myös naapureiden pitämiseen tyytyväisinä. Koiran liikunta on yksi tärkeimmistä hoitoon liittyvistä teoista, joten kannattaa panostaa sekä sinun että koirasi viihtyvyyteen aktiviteettien aikana.

  Koiratarvikkeista yksi on ylitse muiden kun puhutaan koirasi terveydestä, ja se on oikeanlainen ravinto. Esimerkiksi eri ikävaiheissa olevat koirat tarvitsevat erilaista ravintoa jolla taataan lemmikkisi hyvinvointi läpi elämän ja ehkäistään mahdollisia vaivoja sekä puutostiloja. Haukunpaikka.fi tarjoaa parhaat ruoat, puruluut ja herkut niin pennuille, aikuisille koirille kuin seniorihaukuillekin. Kauniit ja käytännölliset ruoka- ja vesikupit sekä ruoka-alustat kaikkiin koirasi vaiheisiin saat myös kätevästi tästä verkkokaupasta.

  Suuri osa koirien työstä on leikkiä. Vetolelut, vinkuvat lelut, aktivointipelit ja muut telmintätarpeistot voit ostaa nyt kätevästi netistä. Kokemukset osoittavat että koiran aktivointi ehkäisee ongelmakäyttäytymistä. Kun koiran energian kanavoi oikein, voidaan hauskalla tavalla tyydyttää lemmikkisi ylimääräinen vauhti. Kattavasta valikoimasta löydät varmasti ja helposti tarvitsemasi välineet.

  Koiranhoidossa tarvitaan monenlaisia tarvikkeita. Koiran turkki tarvitsee harjausta ja pesua ja kynsien hoidosta tulee huolehtia. Saatat myös tarvita hammaskiven ehkäisemiseen suunniteltuja puruleluja sekä ”hammasharjoina” toimivia leluja. Haukunpaikka.fi tarjoaa shampoot, harjat, kynsisakset, hampaidenhoitotarvikkeet sekä välineet karvanhallintaan turkissa ja sen ulkopuolella. Koirasta huolehtiminen tarkoittaa myös hoivaa ja huolenpitoa, ja näihin isännän ja lemmikin sidettä syventäviin toimiin saat helposti kaiken tarpeellisen Haukunpaikka.fi -verkkokaupasta.

  Koiranpennun kanssa kohdataan usein toinen toistaan erikoisempia kokemuksia. Pentu vaatii opettamista ja tähän tarkoitukseen onkin tarjolla useita tarvikkeita pennun opastamiseen. Varsinkin sisäsiistiksi opettaminen saattaa olla joskus haastavaa. Tilaa verkkokaupastamme tähän soveltuvat sisäsiisteysalustat. Helppokäyttöisellä koiraportilla rajaat koiran olemista siellä missä et toivoisi sen viettävän aikaansa. Meiltä saat myös pentuhäkit, aitaukset, sängyt tai vaikkapa erityisesti koiranpennulle suunnitellun ruokalautasen. Pentuaika on lyhyt, joten siitä kannattaa ottaa kaikki irti!

  Haukunpaikka.fi tarjoaa nopeat ja sujuvat toimitukset. Tuotteet toimitetaan 3 – 5 arkipäivän aikana. Ostoskorissa olevat tuotteet muodostavat tilauksen, kun ne maksetaan verkkokaupan kassatoiminnolla. Samalla hyväksytään myös toimitusehdot, hinnat sekä toimituskulut. Tilausvahvistus lähetetään tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Toimitustapoja on useita erilaisia. Tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

  Haukunpaikka.fi -verkkokaupan perustajat saivat liikeideansa omien koiriensa – ranskanbulldoggi Brutuksen ja amstaffi Matson – tarpeista huolehtimisesta. Tämä seikka varmistaa sen, että tuotteet ovat ainakin osittain autenttisesti testattuja ja näin varmistettu toimiviksi ja soveltuviksi. Myös fakta, että verkkokaupan pitäjät ovat itse koiran isäntiä ja emäntiä varmistaa, että asiakkaat löytävät kaupasta juuri oikeat ratkaisut lemmikkiensä hyvinvoinnin kannalta tärkeissä asioissa ja hankinnoissa.

  Verkkokauppan valikoimista löytyy ajoittain muuttuvia tarjouksia, joihin tutustumalla säästät selvää rahaa. Ota selvää minkä tuotteen saat tänään tarjoushintaan!

  • Haukunpaikka.fi on uusi verkkokauppa kaikille koiranhoidossa tarvittavalle välineistölle Nettikauppa on joustava, nopea, helppo tapa hankkia lemmikkieläimen ravinnot, virikkeet ja ulkoilu- ja puhtaanapitotarvikkeet
  • Toimitusaika: normaalisti 3 – 5 arkipäivää
  • Toimitustapa ja -kulut: Smart-posti (5,90 €, yli 50 € tilaukset ilman kuluja), postipaketti (7,90 €, yli 100 € tilaukset ilman kuluja) ja kotiinkuljetus (11,90 €, yli 150 € tilaukset ilman kuluja)  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  3/ 5
  Positiivista oli nopea ja laadukas palvelu, tuotteet oli hyvin paketoitu ja toimitus kesti vain pari päivää. Negatiivista oli se, että osassa tuotteista oli tahroja valmiina, ja tilaamastani lelusta roikkui kankaanpaloja ja lankaanpätkiä... Tuotteiden kunto olisi pitänyt tarkastaa ennen toimitusta.
  5/ 5
  Erittäin positiivista oli asiakaspalvelun laatu sekä todella laadukkaat cloud7-tuotteet.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun