Koiratarvikkeet netistä


Hööks

Hööks koiratarvikkeet

(2)
3.5 2 5 1
 • 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Minimiostos vähintään 22 euroa
 • Ilmaiset toimitukset yli 69e tilauksiin (norm. 4,90€)

  Hööks on jo 80 vuotta vanha yritys, joka aloitti Ruotsissa pienenä satulapajana, mutta nykyään se myy laadukkaita hevostarvikkeita ja koiratarvikkeita kaikissa pohjoismaissa ja työllistää yli 300 ihmistä. Hööksillä on Suomessakin kivijalkaliike ja verkkokaupan varasto Helsingissä, joten nopeat, luotettavat toimitukset ovat sen vahvuus.

   

  Hööks ei siis ole enää pelkästään hevosiin erikoistunut liike, vaan siellä on todella laajasti tuotteita myös koirille, koiranomistajille ja kaikenlaisia koiratarvikkeita agilitytarvikkeista koiran ravintolisiin. Hööksillä on tuotteet koiran aktivointiin ja treeniin, kuten juoksuhihnat, jäljityshihnat, kaikenlaiset talutushihnat ja kaulapannat. Koirien kuljetushäkit, agilitys- ja tokotarvikkeet, koulutuspillit, koirien valjaat kaikissa koissa. Hööksin koirien takit, viltit ja suojat ovat todella laadukasta ja lujaa tekoa, sillä ne valmistaa sama valmistaja kuin hevostenkin varusteet. Erityisen suosittu tuote on koirankouluttajan takki, turvatakki, jossa on kaikki tarvittavat taskut ja heijastimet sekä tarpeeksi lämpöä ja vesipilareita.

   

  Hööksiltä löytyy koiralle myös koiran pedit, patjat, peitot, sekä takkien lisäksi myös muut vaatteet ja suojat, kuten koiran juoksusuojat. Koiran pientarvikkeet, kuten ruokakulhot, koiran turkin, tassujen ja kynsien huoltoon tarkoitetut välineet, trimmaustarvikkeet, kakkapussit jne... Koiran ruokia Hööksillä ei suoranaisesti ole, mutta koiran puruluita, herkkuja ja nameja koulutukseen kyllä, tietyiltä merkeiltä, kuten Dogman ja Four Friends. Myös lisäravinteita löytyy aktiiviselle koiralle WorkingDog merkiltä. Koirien leluja löytyy Hööksiltä myös.

  Hööks koiratarvikkeet tilaus ja toimitus

  Hööks koiratarvikkeita on turvallista tilata Hööksin nettikaupasta. Nettikaupan asiakkaana voit käyttää Hööks tiliä, jolla on helppoa ja joustavaa asioida, ja josta näet omat tilauksesi ja voit seurata tilauksia. Kaikille asiakkaille ja tuotteille, lukuun ottamatta aletuotteita, annetaan 60 päivän avokauppa, mikä tarkoittaa sitä, että saat tutustua tuotteeseen 60 päivän ajan ja palauttaa sen mikäli et ole tyytyväinen. Toki tuote täytyy olla käyttämätön.

   

  Tilaukset toimitetaan 1-3 päivän kuluessa tilauskesta varastolta, joten tuote on Suomessa perillä viikon sisällä, riippuen postin ruuhkista. Toimituskulut saa ilmaiseksi yli 300 euron tilauksiin, muuten ne on 6,50€. Ilmaiseksi verkkokaupan toimitukset voi noutaa Hööksin myymälästä Helsingistä.

  Kannattaa seurata Hööksin alennuskoodeja ja kampanjatarjouksia. Esimerkiksi toimituskulut pienemmissäkin tilauksissa voi saada alennuskoodilla ilmaiseksi.
  Siirry alkuun