Dogs First

Dogs First koiratarvikkeet

(4)
 • Nopea 1-3 päivän toimitus
 • Kaikki yleisimmät maksutavat: verkkopankki, luottokortit, osamaksu ja lasku
 • Toimitus postiin
 • Yli 75 euron tilaukset 0€ (norm. 6,90€)

  Suosituimmat koiratarvikkeet: Dogs First

  Verkkokauppa toistaiseksi suljettu. Katso muut koiratarvikeliikkeet.

  Dogs First on suomalainen laadukkaiden koiranherkkujen ja ravintolisien valmistuttaja ja maahantuoja. Dogs First tuotemerkin takana on koiranomistajapariskunta sekä liuta pariskunnan koiria, jotka tietysti ovat olleet avainasemassa testaamassa ravintolisiä ja koirien nameja. Pariskunnalla on pitkä kokemus muun muassa ihmisten ravintolisien kehittelystä, ja kaikilla Dogs First tuotemerkin tuotteilla on kaikki vaadittavat laatusertifikaatit.

   

  Dogs First tuotemerkin takaa löytyy todella laadukkaita ja ravintorikkaita koirien ruokia ja herkkuja, kuten raakaruokanameja, joita voi käyttää koiran koulutuksessa. Valikoimassa on suuria säkkejä erittäin laadukasta kuivaruokaa esimerkiksi lampaan lihasta, ankasta, lohesta tai sian lihasta, kanasta tai kalkkunasta. Samat laadukkaat raaka-aineet ovat pohjana myös herkullisille purkkiruuille, jotka kelpaavat varmasti nirsommallekin koiralle.

  Dogs Firstillä on myös puruluita ja purutikkuja, joissa on täysin kotimaiset raaka-aineet. Dogs First verkkokaupan tuotemerkkejä ovat Dogs First sekä Rauh.

  Ravintolisät koiralle

  Koiran ravintolisät ovat Dogs Firstin oma erikoisuus, johon firma on satsannut valtavasti aikaa ja omaa asiantuntemustaan. Dogs First tuotemerkin alta löytyy koiran kaikki tarvittavat ravintolisät, kuten lisäravinteet nivelille, iholle ja karvalle, immuunipuolustukselle, ruuansulatukselle, suuhygienialle ja yleiseen hyvinvointiin. Siellä on muun muassa sinkki-, kalkki-, MSM- ja vitamiinivalmisteet sellaisessa muodossa, että koiran on ne helppo ottaa ja koiran ruuansulatus ne ottaa hyvin vastaan. Tarvittavista koiran ravintolisistä kannattaakin selvittää asiantuntijalta ennen antamista. Kokeilla voi kuitenkin kohdennetusti suoraan vaivaa, esimerkiksi jos karva on huono, antaa suoraan vaivaan tarkoitettua ravintolisää.

  Dogs First yhteistyö

  Dogs First ei ole kovin vanha yritys, mutta silti koirankasvattajien kokemukset ovat todella hyviä. Dogs First toimiikin todella mielellään yhteistyössä kennelien ja koirankasvattajien kanssa, mikäli yhteistyö on mielessä, kannattaa ottaa heti yhteyttä. Samoin jälleenmyynti yhteistyötä firma tekee jatkuvasti. Dogs First haluaa osallistua myös alan tapahtumiin ja tempauksiin omilla tuotteillaan, joten kannattaa rohkeasti kysyä, mikäli koiramaisia tapahtumia on suunnitteilla.

  Yhteistyökumppaneille Dogs First tarjoaa erityistarjouksia ja alennuskoodeja, jotka ei välttämättä olisi muuten saatavilla. Toki alennuskoodeja voi olla tarjolla ihan muutenkin. Kannattaa vilkaista myös Dogs First facebook sivu.

  Dogs First toimitus ja tilaus

  Dogs First verkkokaupassa asiointi on nopeaa ja helppoa. Monet eri maksutavat mahdollistavat monipuolisen ja joustavan maksamisen. Myös rahoitus löytyy tarvittaessa Joustorahan kautta. Nettikauppa pyrkii mahdollisimman nopeisiin toimituksiin, joten ennen klo 13 tilatut tuotteet lähetetään vielä samana päivänä. Parhaimmillaan tuotteet ovat siis perillä jo seuraavana päivänä tilauksesta.

   

  Toimituskulut saa ilmaiseksi yli 50 euron tilauksiin ja kotiinkuljetuksen yli 150 euron tilauksiin. Muuten toimituskulut ovat 4,90/9,90€. Verkkokaupan minimiostosraja on 19,90 euroa.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Marsu5
  Toimii nopeasti

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun