Animail

Animail koiratarvikeliike

(4)
 • Animail koiratarvikeliikessä on runsas valikoima koiranruokaa ja koiratarvikkeita
 • Ilmainen toimitus yli 100e tilauksille (norm. 4,90-14,90)
 • Toimitukset postipakettina tai kotiinkuljetuksena
 • Animail.fi tarjoaa nopeat 1-3 päivän toimitukset

  Suosituimmat koiratarvikkeet: Animail

  Koiratarvikemerkkiä klikkaamalla näet Animail -tuotteet.


  8in1
  Acana
  Adaptil
  Almo Nature
  Andis
  Applaws
  Back on Track
  Belcando
  Best Friend
  Bindaboo
  Bio-Groom
  Biofarm
  Bozita
  Busy Buddy
  Canagan
  Carlson
  Dorwest Herbs
  EBI
  Espree
  Eukanuba
  Ferplast
  Flamingo
  Flexi
  Furminator
  Golden Eagle
  Happy-House
  Hau Hau Champion
  Hills
  Hurtta
  IAMS
  Isle Of Dogs
  James Wellbeloved
  K9 Competition
  Karlie
  Kong
  Kusse & Kutta
  Nina Ottosson
  Nutra Nuggets
  Nutro
  Nutro Choice
  Orbiloc
  Orijen
  Oster
  Pedigree
  Pet Silk
  Petsafe
  Phoenix
  Planet Pet
  Pomppa
  Porta 21
  Purenatural
  Racinel
  Rinti
  Rose Line
  Royal Canin
  RuffWear
  Sam
  Savic
  Scruffs
  Simple Solution
  Taste Of The Wild
  Thundershirt
  Trixie
  Vari Kennel


  Animail on nyt osa Peten koiratarviketta. Valitsemalla siirry kauppaan sinut ohjataan Peten koiratarvikkeeseen.

   

  Monille koiranomistajille koira on paljon muutakin kuin pelkkä lemmikki: sitä voidaan pitää seuralaisena tai hyvänä ystävänä ja perheenjäsenenä siinä missä ihmistäkin. Koiralle halutaankin siis luonnollisesti tarjota vain parhaita mahdollisia koirantarvikkeita, leluja, ruokaa sekä koiran hoitoon liittyviä tuotteita.

  Aina lähin eläinkauppa ei kuitenkaan sijaitse niin lähellä kuin toivoisi, ja silloin koiratarvikkeet voidaankin ostaa myös suoraan netistä. Animail.fi-verkkokauppa on tällöin oivallinen vaihtoehto hankkia koiratarvikkeet netin kautta.

  Animail.fi eläintarvikekauppa

  Animail on verkossa toimiva eläinkauppa. Lisäksi sivustolta löytyy ajankohtaista tietoa ja vinkkejä eläintenhoitoon sekä erityisesti eläintenkasvattajille suunnattuja etuja ja tarjouksia. Verkkokaupasta löytyy ruokaa ja tarvikkeita niin koirille kuin monille muillekin pieneläimille, kuten kissoille, linnuille ja kaloille. Valikoimissa on tarjolla esimerkiksi koiranruokia ja ruokintatarvikkeita, ravintolisiä, puruluita, koiranleluja, koiran hygienia- ja turkinhoitotuotteita, kuljetushäkkejä, koirille tarkoitettuja petejä sekä vaatteita, hihnoja ja kaulapantoja. Lisäksi valikoimista löytyy myös koiran kanssa harrastamiseen ja koiran koulutukseen soveltuvia tarvikkeita, kirjoja sekä erilaisia kylttejä. Animail tarjoaa sivuillaan myös aika ajoin erilaisia kampanjatuotteita sekä alennuksia valikoimista poistumassa olevista tuotteista. Myynnissä on monia tunnettujen ja laadukkaiden valmistajien koiranruokia, kuten 1st choice, Happy Dog, Hurtta ja Dogman. Hintataso on verkkokaupassa pyritty pitämään riittävän edullisena, jotta asioinnista Animailin kanssa syntyisi pelkästään positiivisia kokemuksia. Tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toivomuksien mukaisesti, ja myös asiakkaiden neuvontaan on panostettu ajantasaisella, asiantuntevalla osaamisella asiakaspalvelussa. Tässä verkkokaupassa asiointi on siis miellyttävää ja yksinkertaista, ja eläintarvikkeet voidaan tilata netistä huippukätevästi.

  Animailista tilaaminen ja maksaminen

  Ennen tilausten tekemistä rekisteröidytään Animailin asiakkaaksi. Rekisteröityminen onnistuu myös Facebook-tunnusten kautta. Rekisteröityneenä asiakkaana on mahdollista saada esimerkiksi alennuskoodeja. Animail käyttää asiakasrekisterin tietoja vain asiakkuussuhteen ylläpitämiseen sekä myynninedistämistarkoituksiin, eikä luovuta tietoja ulkopuolisille. Asiakkaalla on oikeus kieltää markkinointi ilmoittamalla siitä Animailille.

  Tilausten tekeminen Animail.fi:stä on helppoa. Tuotteiden hinnat on kerrottu sivustolla selkeästi. Tilauksiin lisätään kuljetusmaksu, joka määräytyy tilauksen loppusumman sekä sen mukaan, tilataanko tuotteet postipakettina vai suoraan kotiovelle toimitettuna kotipakettina. Kuljetusmaksujen hinnat on kerrottu Animailin sivuilla selkeästi. Toimitusmaksua ei lisätä tilauksen hintaan, mikäli tilaus ylittää tietyn rajan. Ostajalla on aina 30 päivän palautusoikeus tilaamilleen tuotteille. Palautusasioissa asiakkaan toivotaan ottavan ensin yhteyttä Animailin asiakaspalveluun, jotta palautusasiat sujuisivat ongelmitta. Asiakkaalle palautetaan aina tilauksen loppusumma kokonaisuudessaan takaisin, mutta palautuksen yhteydessä syntyvää, n. 11 €:n suuruista palautusmaksua ei hyvitetä. Tämä kannattaakin ottaa huomioon tuotteita tilattaessa. Animailista tilatut tuotteet voidaan maksaa joko verkkopankin kautta, laskulla tai osamaksulla. Osamaksulla maksettaessa laskuun lisätään pieni lisämaksu.

  Animail lyhyesti

  Animail.fi on Ruotsin yritysrekisteriin rekisteröity, verkossa toimiva eläinkauppa, joka on viime vuosina laajentanut toimintaansa myös muihin Pohjoismaihin. Animailin toimintaperiaatteena on tarjota asiakkailleen parhaita mahdollisia koiranruokamerkkejä, erityisruokavaliotuotteita, tuotteita koiranhoitoon sekä asiantuntevaa palvelua eläintenhoitoon liittyvissä asioissa. Animail laajentaa ja uudistaa valikoimiaan säännöllisin väliajoin, jotta verkkokauppa palvelisi asiakkaitaan mahdollisimman päivitetysti ja laaja-alaisesti. Verkossa toimiva eläinkauppa helpottaa koiranomistajan elämää, kun tuotteita voidaan ostaa kätevästi ja nopeasti netistä. Netin kautta tuotteiden vertailukin on helpompaa. Animail pyrkii aina nopeisiin, alle viikon mittaisiin toimituksiin toimituspaikasta riippumatta. Helpoimmillaan tuotteet voidaan saada suoraan kotiovelle toimitettuina, jolloin vältytään raskailta ostosreissuilta tavallisissa eläinkaupoissa. Animailin asiakaspalveluun saadaan mahdollisissa kysymyksissä tai ongelmatilanteissa yhteys nopeasti. Parhaiten yhteydenotto onnistuu sähköpostin tai Facebookin kautta arkipäivisin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

  Positiiviset kokemukset tästä netissä toimivasta eläinkaupasta ovat viime vuosina lisääntyneet. Animail tarjoaa luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua eläinten parhaaksi. Animailin tarjontaan kannattaa tutustua, sillä asiointi on siellä ihanan helppoa!
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Huonokauppa1
  Ei kannata tilata mitään. Minä tilasin ison säkin marsun ruokaa. Kun vahvistin tilausta näytöllä oli ensin oikea summan, yhtäkkiä näytöllä vilahtikin toinen paljon isompi summa ja tilaus oli tehty. Aloin selvittämään asiaa asiakaspalvelun kanssa joka oli vaikeaa. Asia kuitenkin loppujenlopuksi saattiin järjestettyä ja kuulemma kyseessä oli tekninen vika.. Ruoka saapui suht nopeasti. Olin tyytyväinen tilaukseeni, kunnes seuraavana aamuna huomasin pussissa kahdenlaisia ötököitä. Taloni saattaa olla täynnä niitä ja marsuni! Hyi olkoon. Nyt on sitten taas aika alkaa tappelemaan asiakaspalvelun kanssa... No, mutta ei missään nimessä kannata tilata!!!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun