Polly&Pepi

Polly & Pepi koiratarvikkeet

(4)
 • Laadukas valikoima ja nopeat toimitukset
 • Ilmainen toimitus yli 70 euron tilauksiin (norm. 3,90-12,90€)
 • Toimitustavat: Postipaketti lähimpään postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin, postin kotiinkuljetus, nouto Matkahuollon toimipisteestä tai Polly&Pepin noutovarastosta
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit ja maksaminen puhelimella
 • Lemmikkieläintarvikkeita koirille ja muille kotieläimille

  Polly ja Pepi - koiratarvikkeita ja lemmikkieläintarvikkeita netistä

  Polly&Pepi tarjoaa lemmikeille luonnonmukaisia ja lisäaineettomia ruokia ja ravintolisiä, mahdollisimman ekologisesti tuotettuja harrastustarvikkeita sekä välineitä ikääntyvien tai toipilaslemmikkien elämänlaadun parantamiseen.

  Polly&Pepi lyhyesti

  Koirien, kissojen, pieneläinten ja lintujen hyvinvointiin ja harrastuksiin erikoistunut verkkokauppa Polly&Pepi avasi ovensa Joensuussa keväällä 2016. Ovi on myös oikeasti olemassa, sillä liikkeellä on noutovarasto, josta tilatut tuotteet voi noutaa kätevästi kuluitta. Postin kautta toimitukset ovat normaalisti perillä 2-5 päivässä, sillä ennen puolta päivää saapuneet tilaukset lähtevät matkaan yleensä vielä samana päivänä. Nopeiden toimitusten lisäksi Polly&Pepi tarjoaa joustavaa ja asiakkaan asiaan huolella paneutuvaa palvelua.

  Valikoimalla on väliä

  Polly&Pepi liputtaa puhtaasti tuotettujen, luonnonmukaisten ja lisäaineettomien lemmikkiruokien puolesta. Näin siksi, että lemmikkien allergiaoireet yhdistetään yhä useammin keinotekoisiin säilöntä-, väri- ja aromiaineisiin. Kaikki Polly&Pepin ruoat ovat lisäaineettomia.

  Erikoisruokavalioruoat ruoka-aineallergisille, vähän tai paljon energiaa kuluttaville, pennuille, senioreille, toipilaille jne. ovat keskeinen osa Polly&Pepin kuivaruokavalikoimaa. Ruokatuotemerkkejä ovat mm. Acana, BiOMill, Orijen ja Prince.

  Ravintolisät tukevat lemmikin hyvinvointia erilaisissa elämäntilanteissa. Verkkokaupassa tarjolla olevat ravintolisät ovat myös lisäaineettomia ja mahdollisimman luonnonmukaisia. Senioreille ja toipilaslemmikeille valikoimista löytyy erilaisia apuvälineitä ja hoitotuotteita.

  Aktiivinen lemmikki on onnellinen lemmikki. Polly&Pepi on koonnut saman katon alle juuri näitä erilaisia onnen avaimia, esimerkiksi agilityä ja tottelevaisuuskoulutusta, rally-tokoa ja jäljestystä.

  Polly&Pepi valikoimasta löydät seuraaavat tuotteet

  Tilaaminen on helppoa ja turvallista

  Kauppa on aina auki eikä verkkokaupasta tilaaminen edellytä asiakkaaksi rekisteröitymistä. Rekisteröitymisen yhteydessä annetut henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriin vain asiakassuhteen hoitamiseksi, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille. Maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksaminen tapahtuu turvallisesti SSL-suojatulla maksulomakkeella. Maksaessa asiakkaalla ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

  Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

  Asiakaspalvelu auttaa puhelimitse arkisin klo 10 – 18. Sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella voi kysymyksiä lähettää vuorokauden ympäri.

  Polly&Pepin taustajoukot

  Polly&Pepin ruokakuppeja täyttää kaksi lemmikkien hyvinvointiin intohimoisesti paneutuvaa naista. Toinen tuntee koirat ja jyrsijät, ja toinen on perehtynyt kissoihin ja lintuihin. Kauppiaat uskovat puhtaasti tuotettujen ja lisäaineettomien lemmikkiruokien terveyttä edistävään voimaan ja ovat erityisen kiinnostuneita lemmikkien uusista harrastuslajeista.

  Lemmikkitarvikkeiden erikoisliikkeenä Polly&Pepi voi keskittyä olennaiseen eli lemmikkien hyvinvointiin ja tarjota niille virikkeellistä puuhaa ja välineitä koko niiden elinkaaren ajalle.
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Päivi5
  Suuret kiitokset supernopeasta toimituksesta ja hyvistä rallytoko- tuotteista!
  Toini Nuutinen4
  Todella nopeasti tulivat tilatut tavarat. Hyvin pakattuina ja ehjinä vielä. :)

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun