Koiratarvikkeet netistä


Koiravaruste

Koiravaruste

(4)
4.5 4 5 1
 • Yli 30kg koiranruokatoimitukset veloituksetta kotiovelle (norm. 2,90-9,90€)
 • Koppien ja tarhojen toimitus 49,90€
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, Klarna tili ja lasku sekä postiennakko
 • Toimitusaika on noin 3-7 arkipäivää

  Koiravaruste on koiratarvikkeisiin ja koiranruokiin erikoistunut verkkokauppa, jolla on lisäksi kivijalkamyymälä Oulussa. Laaja valikoima ja hyvät tarjoukset takaavat sen, että Koiravaruste.fi on mukava paikka tehdä ostoksia, niin verkossa kuin myymälässäkin. Lisäksi koiravaruste mainostaa 100% tyytyväisyystakuuta ja 30 päivän ilmaista vaihto-ja palautusoikeutta. Koiranruokien ja koiran tarvikkeiden lisäksi kauppa myy myös kissanruokaa ja kissan tarvikkeita, joten useamman lemmikin ostot voi tehdä helposti samasta kaupasta.

  Koiratarvikkeet ilmaiseksi kotiovelle

  Koiratarvikkeiden määrä on kasvanut viime vuosina huimasti, mikä vaikuttaa myös siihen, että tarvikeostokset on erittäin miellyttävää tehdä netissä omalta kotisohvalta käsin. Koiravaruste tarjoaa muun muassa laajan valikoiman paikannukseen liittyviä tutkapaketteja, joissa tutka on valmiiksi asennettu käyttövalmiiksi asiakkaalle. Isommissa paketeissa Koiravaruste tarjoaa myös kylkiäisenä tilaajaetuja. Halvemmat pakettihinnat ja tilaajaedut ovatkin Koiravarusteen vaahvuuksia. Lisäksi, jos asiakas ostaa koiranruokaa yli 35kg, niin koko tilaus, mukaan lukien kaikki tilatut tuotteet, toimitetaan veloituksetta suoraan asiakkaan kotiovelle. Koiratarvikkeita kannattaakin yleensä tilata isompina pompseina, niin saa tuotteet suoraan kotiovelle, eikä tilauksia tarvitse tehdä niin usein. Esimerkiksi koiranruoka säilyy hyvin, joten yleensä koiranruokaa kannattaa tilata isoina tarjoussäkkeinä suuremmissa erissä.  

  Koiratarha ja koirankoppi tarjoavat ulkoilua miellyttävässä ympäristössä

  Koiravarusteesta löytyy laaaja valikoima erilaisia koiratarhoja, joita voi myös laajentaa koiratarhaelementtien avulla. Laadukkaat koiratarhat ja lämpöeristetyt koirankopit tarjoavat koirille mukavan oleskelupaikan Suomen säässä ympäri vuoden. Lisävarusteina koirankoppeihin on saatavilla lämmitin ja kuivikkeita. Lämmitettävä juomakuppi on myös talveksi kätevä hankinta. Yli 8 elementin koiratarhat toimitetaan ilmaiseksi kotiovelle saakka. 

  Koiravaruste tarjoaa jäsenilleen etua ja tarjouksia

  Liittymällä Koiravarusteen jäseneksi ja tilaamalla uutiskirjeen, asiakas voi saada erikoisetuja ja -tarjouksia, tietoa uutuuksista ja alennuksista, lisätietoa tuotteista ja lisäksi tilaamalla uutiskirjeen osallistuu 500€ lahjakortin arvontaan. Asiakastilin avulla on myös helppo seurata tilauksien toimituksia. Koiravarustetta voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa. 
  Siirry alkuun