Honkkari

Honkkari

(1)
4.0 1 5 1
 • Honkkarin verkkokaupasta löydät myös koiranruoat ja koiratarvikkeet
 • Toimitus 1-3 arkipäivässä
 • Toimitusmaksu 3,90€-10,90€
 • Ilmaiset toimitukset klubilaisille yli 150€ tilauksissa

  Hong Kong -verkkokauppa kattaa samaa valikoimaa, mitä on saatavilla myös Hong Kongin 25 Suomessa sijaitsevassa myymälässä. Ensimmäinen Hong Kong myymälä avattiin Suomeen jo vuonna 1989. Yritys siirtyi ruotsalaisomistukseen vuonna 2018. Työkalut, kodin- ja vapaa-ajan tuotteet sekä kalastustarvikkeet ovat Honkkarin ydintuotteita, mutta netistä on ostettavissa myös lemmikeille tarvikkeita sekä ruokaa. 

  Hong Kong -verkkokaupasta koiranruokaa 

  Tällä hetkellä Hong Kongin koiranruokavalikoima on aika pieni. Valikoimista löytyy lähinnä kuivattuja koiranherkkuja merkeiltä Pedigree sekä Sjöbogårdens. Kuivatut puruluut, pururullat, siankorvat ja makupalat pitävät koiran hampaat hyvässä kunnossa ja näitä tuotteita voi ostaa myös Hong Kongin verkkokaupasta. Pedigreeltä löytyy myös kolmen kilon kuivaruokasäkkejä, mutta muuten valikoima on tällä hetkellä aika niukka.

  Tilaukset Honkkarin verkkokaupasta

  Honkkarin verkkokaupassa on nopea toimitus, vain 1-3 arkipäivää. Toimitusmaksuna on tuotteista riippuen 3,90€-10,90€. Ilmaiset toimitukset kuuluvat klubilaisille yli 150€ tilauksissa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun