Koiratarvikkeet netistä
Petster

Petster Suomi

(4)
3.8 4 5 1
  • Pohjoismaiden laajin valikoima tuotteita
  • Toimitusaika 5-7 päivää 
  •  Ei myynnissä koiranruokia, vain makupaloja ja luita

Petster alennuskoodit

Uudelle jäsenelle 10% alennus

Petster on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa lemmikkitarvikkeita koirille, hevosille ja kissoille. Miehille ja naisille löytyy myös ulkoiluun sopivia vaatteita. Petster toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa ja sillä on laaja valikoima tuotteita verkkokaupassa. Petster haluaa tarjota asiakkailleen Pohjoismaiden laajimman valikoiman tuotteita ja sillä onkin tavarantoimittajia ympäri maailmaa. Koirien tarvikkeita löytyy muun muassa merkeiltä Hurtta, Ruffwear, Jollypaw ja Julius-K9. Petsterin verkkokaupasta löytyy myös pentu-osio, mistä on kätevä ostaa kaikki tarvittavat tuotteet, kun kotiin on saapumassa koiranpentu. Petsterissä ei ole myynnissä isoja määriä koiran- tai kissan ruokia, joten tästä verkkokaupasta voi ostaa ainoastaan puruluita ja pienempiä makupaloja. Petrserin verkkokaupassa on oma tarjous-osio, missä on runsaasti alennuksessa olevia tuotteita eri tuoteryhmistä. 

Petster tilaus, palautus ja toimitus

Petsterin verkkokaupasta on helppo löytää halutut tuotteet ja tehdä tilaus. Asiakas voi valita maksutavaksi laskun, osamaksun tai luottokortin. Tavarat lähetetään Ruotsista ja toimitus Suomeen kestää n.5-7 arkipäivää. Kiireisinä sesonkiaikoina toimitusaika voi olla pidempi ja myös niissä tapauksissa, missä tuotetta ei ole varastossa. Paketit toimittaa Suomessa DHL tai Matkahuolto. Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tilattuihin tuotteisiin. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikunnossa, joten niissä ei saa olla esimerkiksi koirankarvoja. Palautus maksaa tuotteiden painosta ja koosta riippuen 9-23€. Tilauksesta tulee toimituskulua ostosten mukaan. Petster tarjoaa ilmaisia toimituskuluja kampanjoin tiettyjen tuotteiden ostajalle. Myös erittäin isot tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja. Pienistä tilauksesta toimitusmaksu on 7,5€ ja maksimi toimitusmaksu on puolestaan 47,50€.

Petster Suomi asiakaspalvelu

Petster Suomen asiakaspalvelu toimii sähköpostin välityksellä. Sivuilta löytyy myös vinkkejä ja oppaita, mitkä auttavat oikeiden tuotteiden löytämisessä. 

 


Siirry alkuun