Peti D&D Domino, tummanharmaa
34,95€
Home Office keinonahka -peti - P 100 x L 80 x K 28 cm
69,99€
Vanilla-lemmikinpeti - P 50 x L 45 x K 12 cm
14,99€
Hygieeninen koiranpeti, keinonahka, graniitti - Eri kokoja
39,99€
Koiranpeti Quiet Time Maxx Black
64,95€
Hygieeninen koiranpeti, keinonahka, mokka - Eri kokoja
27,99€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
EBI
Scruffs
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Keinokuituiset pedit

14 tuotetta 2 kaupasta

Keinokuituinen koiranpeti on käytännöllinen ratkaisu

 

Koiran peti pitää olla käytännöllinen, helposti puhdistettava ja pestävä sekä nopeasti kuivuva, sillä sitä on pakko pestä usein. Lisäksi kangas täytyy olla materiaalia, joka ei nyppyynny eikä toisaalta imaise itseensä kaikkia koiran karvoja. Siksi keinokuitu, kuten polyesteri, on hyvä materiali koiranpedissä.

Erilaisia malleja ja materiaaleja

Kaunis mokkapintainen polyesteri löytyy ainakin suositun Trixie Hunting koiranpedin pinnasta, samoin kuin Möbelstoff, Vanilla sekä Basic koiranpedeistä. Keinokuituisia koiranpetejä on pyöreitä, reunallisia donitsin mallisia sekä kantikkaita petejä, joissa yksi sivu on hieman matalampi kulkemisen helpottamiseksi.

Helppokäyttöisyys avainasemassa

Keinokuituisissa koiranpedeissä päällinen on helppo irrottaa ja sen voi pestä vaikka joka viikko, miksei kura-aikaan vaikka joka päivä, sillä polyesteri kuivuu todella nopeasti. Useimmissa pedeissä on käytännöllinen ja kätevä liukuestepohja, joka pitää pedin paikoillaan. Monet keinokuituiset koiranpedit ovat väreiltään hillittyjä ja sellaisia, jotka sopivat mihin tahansa kotiin. Koiranpetien hintoja kannattaa vertailla esimerkiksi tällä sivulla ennen ostopäätöstä, sillä eri verkkokaupoissa voi olla eri hinnat samalle tuotteelle. Edullisesti saat, kun tilaat netistä.

Siirry alkuun