Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Hurtta
RuffWear
Rukka
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Koiran pelastusliivit

14 tuotetta 1 kaupasta

Pelastusliivit koiralle netistä

Paljon vesillä ja vesistön läheisyydessä viettävälle koiralle pelastusliivit ovat aivan ehdoton varuste! Katso laadukkaat mutta edulliset pelastusliivimallit Hurtalta, Rukalta, Karlielta ja Trixieltä! Tällä sivulla voit vertailla tuotteiden hintoja ja klikata sitten itsesi kauppaan ostamaan tuote netistä.

 

Vaikka koira osaisi uida hyvin, se ei tarkoita sitä, ettei koira tarvitsisi pelastusliivejä. Vesillä ollessaan koira tarvitsee pelastusliivit ihan samalla tavalla kuin ihmisetkin, sillä kylmä vesi kohmettaa eikä koirakaan pysty uimaan kilometrikaupalla, varsinkaan kylmässä vedessä. Toisten koirien uimataitokaan ei ole kovin kummoinen.

 

Hyvät pelastusliivit koiralle?

Millaiset ovat hyvät pelastusliivit koiralle? Sääntö numero yksi on, että ne pitää olla sopivat! Liian suuret pelastusliivit eivät pysy koiran päällä ja hiertävät epämiellyttäväksi, mikä ei ole hyvä etenkään silloin, jos koira viettä päiväkaupalla aikaa vesillä liivit päällä. Kunnollisiin pelastusliiveihin kannattaa satsata!

 

Hurtta merkillä on monia eri pelastusliivimalleja, jotka kaikki on todella laadukkaita. Hurtta Outdoors sopii paitsi veneilyyn, myös monenlaiseen ulkoiluun, kuten metsästykseen, vesipelastukseen, kuntoutukseen ja uintiharrastukseen yleensä. Hurtta Outdoors pelastusliivi on kevyt ja mukava päällä eikä se haittaa koiran liikkumista. Tätä liiviä saa eri väreinä, ja siinä vahva kahva selässä, josta koiran voi nostaa pois vedestä. Hurtalla on myös Hurtta Lifeguard malli, joka on hieman tyköistuvampi kuin Outdoors pelastusliivi.

 

Rukalla on hyviä pelastusliivejä koiralle myös. Rukka Safety pelastusliivi on hyvä perusliivi, joka on tyköistuva, kevyt ja minimalistinen, sopii useimmille koiraroduille.

 

Hieman vankempi versio edellisistä laatuliiveistä on RuffWear pelastusliivi, joka on yksi markkinoiden kalleimmista. Netistä näitäkin saa tilattua useassa eri koossa. RuffWear pelastusliivit kelluvat tosi hyvin, se ei hankaa ja on kevyt päällä. Selästä löytyy kahva nostamista varten.

Pelastusliivi edullisesti koiralle

Netistä löytyy edullisiakin pelastusliivejä, jotka välttävät ihan hyvin silloin, kun käyttö on todella vähäistä, esimerkiksi mökkeily järven rannassa kerran vuodessa ja pikku soutuveneily rannan tuntumassa. Pikkukoiralle hyvän malliset pelastusliivit ovat Basic Float sekä Karlie Doggy Aqua-Top, jotka molemmat ovat melko edullisia ja istuvat hyvin pikkukoiralle. Trixien peruspelastusliivimallista löytyy 5 eri kokoa, joten varmasti omalle koiralle sopiva malli löytyy. Aivan pikkukoirallakin on tärkeää olla sopiva liivi, muuten liivistä ei ole hyötyä.

 

 

Siirry alkuun