Ruokakulhoteline kahdella teräskupilla - 2 x 1,6 l, 21 cm, maksimikorkeus 38 cm
14,99€
Buster IncrediBowl kuppi, Eri värejä
14,90€
Eat on Feet -ruokakuppisetti - 2 x 1,60 l, 20,0 cm, korkeus 9,5 cm, Trixie
16,99€
Koiran ruokakulho Magisso Happy Pet
35,00€
SureFeed Microchip Pet Feeder - 300 ml
119,99€
Ruokakupin alusta Drymate Wood/Paws Tan
8,95€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
All For Paws
Buster
Drinkwell
EBI
Ferplast
Flamingo
Karlie
Kong
Little&Bigger
Moderna
PetMate
Savic
Trixie
Basic
Drymate
Hunter
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Animail
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Koiran ruokinta

295 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Ohjeet koiran ruokakupin hankintaan

Koiran ruokintaan on olemassa kymmeniä ja taas kymmeniä erilaisia tarvikkeita ja tuotteita. Helpoimmillaan koiran ruokintaan ei tarvita mitään muuta kuin lautanen tai yksinkertainen ruokakuppi. Useimmiten ruokakupissa kannattaa olla vähintää liukueste pohjassa, sillä useimmilla koirilla on tapana nuolla kuppi lopuksi, jolloin se liikkuu. Liukuesteellä kuppi pysyy paikoillaan.

 

Koiran ruokakuppi kannattaa olla joka tapauksessa erillinen kuppi ja niitä saisi olla parikin kuppia, sillä kuppia on hyvä välissä pestä. Muovinen kuppi voi toimia jollakin koiralla, isolla koiralla taas täytyy olla iso kuppi, mieluiten painava, koska iso koira helposti kaataa kupin. Posliininen kuppi on hyvä. Joskus kuppiteline toimii hyvin, näin kupin saa korkeammalle lattianrajasta.

 

Koiran ja varsinkin opettelevan pennun ruokinnassa helpottaa paljon, kun ruokintaalue suojataan esimerkiksi muovisella alustalla. Näin pennun tekemät sotkut eivät leviä koko taloon ja ruokailun päätteeksi sotkut on helppo siivota pois alustalta.

Aikuisen koiran ruokinta

Täysikokoisen koiran ruokintaan on olemassa myös kaikenlaisia hauskoja ruokinta-automaatteja, jotka voivat toimia koiralle samalla älypelinä. Koira joutuu itse aukaisemaan kannen tai luukun, jotta saa ruokaa. Ruokinta-automaatti on oiva silloin, kun koira joutuu viettämään pitkiä aikoja kotona yksikseen. Tällöin myös juoma-automaatti voi olla paikallaa. Esimerkiksi vesiautomaatti Drinkwell Platinum on todella hyvä vaihtoehto koiralle, joka aina kaattaa ruoka- ja vesikuppinsa pitkästyessään. Trixiellä ja Aikioulla taas on ruoka-automaatteja, jotka samalla rasittavat koiran älynystyröitä.

Dog on tour - kätevä apu koiran matkaruokintaan

Matkalla koiralla on hyvä olla erikseen kupit ja astiat ruuan säilytystä varten. Tähän on todella näppäriä tuotteita, esimerkiksi Dog on tour -merkkinen matkasetti koiran ruokintaan.

Koiratarvike.fi auttaa löytämään parhaat tuotteet koirallesi

Netistä näitä kaikkia koiran ruokintaan tarkoitettuja tarvikkeita on todella helppo etsiä ja vertailla. Koiratarvike.fi sivustolla on tuotteita ainakin kymmenestä eri netin lemmikkikaupasta, ja sivustolla näkee heti vertailussa eri tuotteiden hinnat eri kaupoissa. Sivustolle voi lisätä myös kokemuksia, joilla voi helpottaa seuraavien ostajien valintaa.

Siirry alkuun