Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
All For Paws
Basic
Drinkwell
EBI
Flamingo
Little&Bigger
Moderna
Trixie
Classic
Drymate
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Koiran ruokinta

107 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen

Ohjeet koiran ruokakupin hankintaan

Koiran ruokintaan on olemassa kymmeniä ja taas kymmeniä erilaisia tarvikkeita ja tuotteita. Helpoimmillaan koiran ruokintaan ei tarvita mitään muuta kuin lautanen tai yksinkertainen ruokakuppi. Useimmiten ruokakupissa kannattaa olla vähintää liukueste pohjassa, sillä useimmilla koirilla on tapana nuolla kuppi lopuksi, jolloin se liikkuu. Liukuesteellä kuppi pysyy paikoillaan.

 

Koiran ruokakuppi kannattaa olla joka tapauksessa erillinen kuppi ja niitä saisi olla parikin kuppia, sillä kuppia on hyvä välissä pestä. Muovinen kuppi voi toimia jollakin koiralla, isolla koiralla taas täytyy olla iso kuppi, mieluiten painava, koska iso koira helposti kaataa kupin. Posliininen kuppi on hyvä. Joskus kuppiteline toimii hyvin, näin kupin saa korkeammalle lattianrajasta.

 

Koiran ja varsinkin opettelevan pennun ruokinnassa helpottaa paljon, kun ruokintaalue suojataan esimerkiksi muovisella alustalla. Näin pennun tekemät sotkut eivät leviä koko taloon ja ruokailun päätteeksi sotkut on helppo siivota pois alustalta.

Aikuisen koiran ruokinta

Täysikokoisen koiran ruokintaan on olemassa myös kaikenlaisia hauskoja ruokinta-automaatteja, jotka voivat toimia koiralle samalla älypelinä. Koira joutuu itse aukaisemaan kannen tai luukun, jotta saa ruokaa. Ruokinta-automaatti on oiva silloin, kun koira joutuu viettämään pitkiä aikoja kotona yksikseen. Tällöin myös juoma-automaatti voi olla paikallaa. Esimerkiksi vesiautomaatti Drinkwell Platinum on todella hyvä vaihtoehto koiralle, joka aina kaattaa ruoka- ja vesikuppinsa pitkästyessään. Trixiellä ja Aikioulla taas on ruoka-automaatteja, jotka samalla rasittavat koiran älynystyröitä.

Dog on tour - kätevä apu koiran matkaruokintaan

Matkalla koiralla on hyvä olla erikseen kupit ja astiat ruuan säilytystä varten. Tähän on todella näppäriä tuotteita, esimerkiksi Dog on tour -merkkinen matkasetti koiran ruokintaan.

Koiratarvike.fi auttaa löytämään parhaat tuotteet koirallesi

Netistä näitä kaikkia koiran ruokintaan tarkoitettuja tarvikkeita on todella helppo etsiä ja vertailla. Koiratarvike.fi sivustolla on tuotteita ainakin kymmenestä eri netin lemmikkikaupasta, ja sivustolla näkee heti vertailussa eri tuotteiden hinnat eri kaupoissa. Sivustolle voi lisätä myös kokemuksia, joilla voi helpottaa seuraavien ostajien valintaa.

Siirry alkuun