Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Basic
Feel Active
Non-Stop
RuffWear
Rukka
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Koiran tossut

82 tuotetta 1 kaupasta

Koiran tossut netistä

Paljon erilaisisssa maastoissa ja olosuhteissa ulkoilevalle koirale tossut ovat todella hyvä varuste päivittäiseen käyttöön. Katso millaisia tossuja netistä löytyy, tältä sivulta löydät koiratarvikekauppojen valikoimat, niiden parhaat tuotemerkit ja voit vertailla eri kauppojen hintoja.

Sopivat koiran tossut ovat napakat

Kaiken kokoisille koirille on olemassa tossuja ja ihan kunnollisia kenkiä, joissa on kuminen, luistamaton, mutta joustava ja pehmeä pohja. Kengät ja tossut pitää olla koiralle sopivat ja mieluummin napakat kuin liian suuret. Sopivat jalkineet löydät, kun piirrät koiran tassun paperille suoraan tassun mukaisesti ja mittaat tassun leveyden paperilta. Jos mikään koko ei täsmää, valitse aina mieluummin pienempi kuin suurempi koko!

Monet merkit tarjoavat tossuja pikkukoirille

Pikkukoiran sukkia ja tossuja löytyy Paws -merkkisenä, usean pakkauksen suojakenkiä. Pikkukoiralle sopivat kevyet tossut ovat myös S P Boots koirankengät, joista löytyy ainakin 8 eri kokoa. Rukka fleecetossuista ja Rukan talvitossuista löytyy monta eri kokoa myös.

Rukka Step ja RuffWear Grip Tex myyvät tossuja vaativiin olosuhteisiin

Vaativaan menoon, esimerkiksi patikointiin, hankalissa olosuhteissa, terävällä soralla, sirpaleisilla rannoilla tai missä vain koira voi loukata tassunsa, hyvät tossut ovat Rukka Step tossut tai markkinoiden laadukkaimpiin kuuluvat RuffWear Grip Tex koiran jalkineet, joissa on hyvä joustava pohja, joka ei luista millään pohjalla ja suojaa hyvin kaikelta. Myös talvella lumella kirmatessa koiralla on hyvä olla kengät tai tossut, sillä koiran varpaiden välit täyttyvät lumipaakuista, jotka painavat tassuja ja tassut kipeytyvät. Varsinkin pitkillä lenkeillä jalkineet kannattaa olla.

Siirry alkuun