Avital Flex tabletti 150 kpl
36,90€
Avital Flex -jauhe 300g
56,90€
Adaptil-haihdutin + täyttöpakkaus 48 ml (aloituspaketti) - uudelleentäyttöpakkaus 48 ml
18,99€
Naudanrasvajauhe - 400 g, Grau
11,99€
Fortan Dental Care - 50 ml
7,49€
Rukka Soft koiran kylpytakki, beige
24,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
8in1
Adaptil
Beaphar
Beneful
Bobmartin
Bosch
Brit
Dental
Feliway
Grau
Happy Dog
Herrmanns
Nutrivet
Pedigree
Pet Head
Petosan
Planet Pet
Rukka
Savic
Scruffs
Symppis
Trixie
Chewies
Fixodida
Hunter
Luposan
Nootie
Vitakraft
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Terveys

174 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Terveys on tärkeä osa koiranelämää

Koiran terveydestä huolehtiminen on tärkeää, koska se ennaltaehkäisee isompien ongelmien syntymistä. Koiran terveydenhoito koostuu hammashoidosta, kirppujen ja punkkien ehkäisystä, hygieniasta huolehtimisesta, korvien ja silmien hoidosta, kynsien ja tassujen hoidosta, nivelten ja luuston vahvistamisesta, vitamiinien ja ravintolisien käytöstä sekä mielialasta huolehtimisesta. Netistä on saatavilla runsaasti koiran terveyteen liittyviä tuotteita. Terveystuotteet onkin kätevä ostaa verkkokaupasta, jolloin tuotteita on helppo vertailla keskenään. Hintavertailu on myös vaivatonta, kun tilaa koirien terveyteen liittyvät tuotteet netistä.

Koiran hammashoito

Koirien hampaiden yleinen ongelma on hammaskiven muodostuminen. Säännöllinen hampaiden harjaus sekä puruluiden ja purutikkujen käyttö ehkäisee tehokkaasti hammaskiven muodostumista. Koiran hammashoito on myös koiralle mukavaa, kun se tottuu siihen pienestä pitäen ja saa hienosti sujuneesta harjauksesta palkinnon. 

Kirput ja punkit aisoihin punkkipannalla

Niiin ihmisten kuin koirienkin riesana on kesäaikaan punkit ja erilaiset hyönteiset. Koirilla toimiva ratkaisu on punkkipanta tai paikallisvaleluliuos. Myös yrttipantoja käytetään alueilla, joissa ei esiinny paljon punkkeja.  Koiran omistajan kannattaa kuitenkin ehdottomasti hommata myös punkkipihdit ja tarkistaa koiran turkki kesäaikaan säännöllisesti. Kirppuja on Suomessa vielä toistaiseksi vähemmän, mutta niiden ehkäisyyn sopii hyvin erilaiset hoitonesteet ja kirppushamppoot. 

Koiran korvat, silmät, kynnet ja tassut

Koira kannattaa totuttaa silmien puhdistamiseen jo pennusta lähtien. Silmätippojen laitto tai pumpulilla silmän puhdistaminen voi ehkäistä isompaa tulehdusta. Koirat ulkoilevat paljon, joten koirien korvat kannattaa puhdistaa viikoittain, vaikka niissä ei likaa kummempaa olisikaan. Koirien korvien puhdistamiseen on netistä saatavilla käteviä korvienpuhdistuslappuja. Koiran kynnet taas leikataan muutaman viikon välein. Kuten muissakin hoitotoimenpiteissä, myös kynsienleikkuussa kannattaa palkita koiraa makupaloilla, niin kynsien leikkuusta tulee mukava rutiini. Suomessa vaihteleva ilmasto asettaa omat haasteensa koirien tassuille. Koiran tassut ja anturat voivat kuivua ja halkeilla, jolloin kannattaa ostaa verkkokaupasta sopivaa tassurasvaa.  

Koirien vitamiinit ja ravintolisät käyttöön

Koirat tarvitsevat vitamiineja ja ravintolisiä kuten ihmisetkin. Aina ei tarvitse odottaa, että turkki on elottoman näköinen tai koira saa muita puutosoireita, vaan vitamiineja ja ravintolisiä voi käyttää koiralla säännöllisesti. Vitamiinit suojaavat koiraa stressiltä ja ennaltaehkäisevät esimerkiksi vanhenemisen vaikutuksia. Kaikki koiran tarvitsemat vitamiinit, ravintolisät ja hivenaineet voi ostaa helposti netistä.  

Siirry alkuun