Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Busy Buddy
Trixie
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Koirankeksit

5 tuotetta 1 kaupasta

Koirankeksit netistä edullisesti

Koirankeksit ovat suurimmalta osaltaan kuin koiran kuivaruokaa, mutta niiden makuun on satsattu enemmän. Toisaalta niissä on pääsääntöisesti enemmän viljoja ja hiilihydraatteja ja vähemmän proteiinia. On kuitenkin olemassa todella laadukkaita ja ravintorikkaita, terveellisiä koirankeksejä, jotka ovat todella hyvä apu esimerkiksi reissuun tai koiran koulutuksessa.

 

Koirankeksit mielletään usein epäterveelliseksi ja turhaksi ruuaksi koiralle. Koiran keksi ei kuitenkaan ole sama asia kuin ihmisten sokerinen ja makea keksi, vaan parhaimmillaan keksit ovat koiralle hyvää ja maukasta ravintoa. Toki ei-niin-terveellisiä koirankeksejäkin on varmasti markkinoilla. Ennen koirankeksien ostamista kannattaakin tutkia tarkasti keksien ravintosisältö.

Meradog Puppy & Training koirankeksi on proteiinipitoinen koulutusherkku

Kuten sanottu, koirankeksit ovat todella hyviä ja helppoja makupaloja ja nameja esimerkiksi matkoilla, reissuilla sekä koulutuksen apuna. Keksit ovat kuivia, usein pieniä ja sopivan kokoisia. Lähes täydellinen koulutusherkku on Meradog Puppy & Training koirankeksi, joka on sopivan kokoinen, proteiinipitoinen ja herkullinen. Niitä on helppo tunkea taskut täyteen, kun lähdetään opettelemaan esimerkiksi hihnassa kulkemista.

Monet merkit valmistavat laadukkaita koirankeksejä

Laadukkaita koirankeksejä löytyy myös esimerkiksi Hills, DogMio, Purina, Eukanuba ja Bosch koiranruokamerkeiltä. Yarrah koiranruokamarkillä on kasvisperäisiä koirankeksejä, jotka on tuotettu luonnonmukaisesti ja valmistettu erittäin tarkan valvonnan alla. Zooloven laadukkaat riistakeksit taas maistuvat koiralle kuin koiralle ja antavat energiaa harjoitukseen.

Vertaile hintoja ennen ostopäätöstä

Koirankeksien hintoja kannattaa vertailla ja katsoa, onko edullisempia suuria tukkupakkauksia tai säästöpakkauksia saatavilla netistä. Tältä sivustolta näet Suomen suurimpien koiratarvikekauppojen valikoimat ja hinnat ja voit vertailla niitä.

Siirry alkuun