Petsafe Staywell 740 + 760 -koiranluukku - tyyppi 740 - 35,2 x 29,4 cm
27,99€
Luukku Staywell Original, Eri kokoja
14,95€
Petsafe Staywell 640 -koiranluukku - valkoinen
59,99€
Petsafe Extreme Weather -koiranluukku - S-koko - 28 x 19 cm
59,99€
Koiran luukku PetSafe Extreme Weather L, staywell
59,95€
Petsafe Staywell 740 + 760 -koiranluukku - tyyppi 760 - 45,6 x 38,6 cm
32,99€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Petsafe
Trixie
Staywell
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Peten Koiratarvike
Zooplus
Poista kaikki suodattimet

Koiranluukut

9 tuotetta 2 kaupasta

Koiranluukut netistä

 

Seinään tai oveen asennettava koiranluukku, joka siis toimii samalla tavalla kuin kissanluukut, sopii joihinkin koiraperheisiin todella hyvin, mutta toisissa niitä ei tarvita ollenkaan. Tiivistä koiranluukkua tarvitaan kuitenkin usein koirankoppiin, esimerkiksi ulkokoirille, huskyille tai metsästyskoirille, jotka viettävät koko ajan ulkona. Tiiviin koiranluukun voi asentaa myös koirankopin seinään. Vahtikoiralla tällaiselle ei ole käyttöä, sillä koira mieluummin makaa koirankopin avoimella oviaukolla kuin on kokonaan sisällä kopissa.

Koiranluukut soveltuvat myös talvikäyttöön 

Nykyään on olemassa todella laadukkaita ja tiiviitä luukkuja koiralle, joita voi siis käyttää mennen tullen sekä talvella ja kesällä. Tällainen koiranluukku on suurillekin koirille sopiva Petsafe Staywell koiranluukku, joka asennetaan talon seinään tai oveen. Se on tiivis mennen tullen ja hiljainen. Koira voi kulkea sitä kautta itse esimerkiksi tarhaan ja takaisin sisälle tai maalla ihan ulos asti. Petsafe Staywell koiranluukun voi toki myös sulkea ja lukita.

 

Staywell merkillä on pari muutakin koiranluukku vaihtoehtoa, nämä kaikki voi asentaa niin taloon kuin koirankoppiinkin. Isolle koiralle laitetaan tietysti iso ja pienelle pienempi luukku. Katso tuotteet tältä sivulta ja vertaile hintoja, niin löydät edullisimmat koiranluukut. Netistä ne edullisimmat yleensä löytyykin.

Siirry alkuun