Koiratarvikkeet netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Carlson
Flamingo
Petsafe
Trixie
Dreambaby
Staywell
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Koiraportit ja oviportit

33 tuotetta 1 kaupasta

Koiraportit ja oviportit

 

Koiran omistaminen on nykyään helppoa, sillä kaikki mahdolliset varusteet on saatavilla, voisiko olla helpompaa kuin tilata netistä ja odottaa milloin posti tuo esimerkiksi sen koiranportin suoraan kotiin? Koiraporteilla koiran olemista voi sisällä rajata ja talon seinään asennettavilla koiranluukuilla taas voidan helpottaa koiran omatoimista kulkemista sisään ja ulos esimerkiksi koiratarhaan.

 

Koiraportteja on valtavasti erilaisia, ja näistä löytyy varmasti sopiva kaikkeen tarpeeseen! Koiraportteja ja oviportteja sisälle saa tilattua useasta eri verkkokaupasta, kuten Peten koiratarvikkeesta, Eläintarvikekaupasta sekä Zooplus-lemmikkikaupasta. Samoja tuotteita voi olla myynnissä näissä kaikissa kaupoissa, joten hintoja kannattaa etukäteen vertailla tällä sivustolla.

 

Laadukkaita ja kestäviä koiraportteja myy Carlson, jonka koiraportit sopivat sisälle niin oviaukkoihin kuin muihinkin aukkoihin rajaamaan koiran kulkua. Carlsonin oviportit ovat metallisia ja kestäviä ja helppo asentaa ja käyttää. Carlsonilla on pieniä ja suuria koiraportteja, kymmeniä eri kokoja, myös todella leveitä koiraportteja. Pikkukoiralle riittää luonnolisesti matalampi portti, kun taas suuri koira tarvitsee korkeamman portin. Metallisia säädettäviä oviportteja on myös PetGat, Dog Barrier, Eläintarvikekaupan TS merkeillä.

 

Lisäksi on saatavilla puisia koiraportteja. Koiraportin voi toki tehdä myös itse, mutta ne on kuitenkin niin edullisia tilata netistä ja helppo asentaa, että jos ei ole todella ahkera nikkaroija, niin kannattaa tilata netistä. Metallinen koiraportti on lisäksi helppo purkaa pois silloin kun sitä ei enää tarvita ja tarvittaessa ottaa vaikka mukaan, esimerkiksi mökille. Lapsiperheella koiraportit toimivat tietysti myös lapsiportteina.

Perheissä, joissa on sekä lapsia että koiria tai jompiakumpia näistä, saattaa oviaukkoon asennettava koiraportti olla tarpeellinen hankinta. Niin sanottua koiraporttia voi yhtä hyvin käyttää estämään pienten lasten pääsy esimerkiksi portaisiin tai rajaamaan kodissa tietty koiravapaa vyöhyke. Jos koiria ei haluta päästää esimerkiksi keittiöön, voidaan keittiöön johtavaan oviaukkoon asentaa koiraportti, joka pitää karvaiset nelijalkaiset ystävät poissa ruuanlaittoalueelta.

Koiraportti lisää kodin turvallisuutta ja säästää vaikkapa olohuonetta koirankarvoilta näin haluttaessa. Lapsiperheissä koiraportilla voidaan estää pienten lasten pääsy heille mahdollisesti vaarallisiin paikkoihin. Erityisesti sisäportaat ovat usein se paikka, johon tarvitaan kulkuesteitä. Koiraportit ovat yleensä turvalukittavia siten, etteivät lapset tai lemmikkieläimet saa niitä itse avattua.

Koiraportit netistä

Koiraportit kuuluvat useimpien netissä toimivien koiratarvikekauppojen valikoimiin. Ne on yleensä valmistettu metallista, mutta saatavilla on myös puisia koiraportteja. Koiraportteja on saatavilla useamman levyisinä, joista kapeimmat sopivat n. 75 cm leveään oviaukkoon. Jatkopaloilla porttia tai tilanjakajaa voi leventää tarpeen mukaan; vakiomittaisilla osilla aina yli kolmen metrin leveyteen saakka. Markkinoilla on useamman eri merkin tuotteita: yleisimmät ovat ehkä Bindaboo, Carlson ja Top Safe. Koiraportin leventäminen täytyy yleensä suorittaa saman merkin jatko-osilla.

Koiraporttien asennus on helppoa: tietyillä merkeillä se onnistuu jopa kiristämällä portti ovenkarmien väliin ilman työkaluja. Useimmat koiraportit ruuvataan kiinni ovenkarmiin tai seinään. Koiraporttien materiaalit ovat kestäviä, myrkyttömiä, pureskelun kestäviä ja helppoja puhdistaa.

Esimerkiksi Lemmikkitalon valikoima sisältää Carlsonin koiraportteja, joita on saatavilla useampia eri kokoja. Perusportin korkeus on 76 cm ja leveyksiä on tarjolla 73,5 cm leveästä jopa 152 cm leveään porttiin saakka. Carlsonin porttien erikoisuutena on pieni kulkuaukko esimerkiksi kissoille tai pienille koirille portin pitäessä suuremmat eläimet takanaan. Carlson Tuffy on joustava, 61 cm korkea ja 66 cm leveä portti, jota voidaan laajentaa 107 cm leveyteen saakka. Portti on nopea asentaa, sillä se pingotetaan suoraan oviaukon levyiseksi. Pakkauksen mukana tulevat suojakumit estävät porttia jättämästä jälkiä seinään. Portissa on pieneläinten kulkuaukko. Portti ei ole avattavissa, mutta sen 61 cm:n korkeus sallii aikuisen kulkea helposti portin yli. Tämä portti sopii talouksiin, jossa on pieniä tai keskikokoisia koiria. Bindaboon valikoimassa olevat valkoiset ja mustat koiraportit soveltuvat 71 – 82 cm leveisiin oviaukkoihin. Käyttämällä lisäosia, Bindaboon tuotteilla on mahdollista rakentaa jopa 282 cm leveä kulkueste. Kätevä, molempiin suuntiin aukeava portti on aikuisen yhdellä kädellä avattavissa, mutta lapsi ei onnistu avaamaan sitä yksin.

Koiraportti on todella kätevä silloin, kun halutaan rauhoittaa tietty osa kodista koiravapaaksi vyöhykkeeksi. Sillä voidaan rajata myös esimerkiksi koiranpentujen asuttama huone, tai eristää narttukoira juoksuaikana muista koirista. Koiraportti toimii nimestään huolimatta erinomaisesti myös lapsille: liikkumaan opetteleva lapsi saadaan pysymään turvallisella alueella käyttämällä koiraporttia strategisissa oviaukoissa. Koiraportit sopivat hyvin moniin erilaisiin tarkoituksiin tuomassa lisää turvaa koira- ja lapsiperheisiin. Etenkin kodeissa, joissa on useampia kerroksia, pikkulapset voivat joutua vaaratilanteisiin päästessään yksin portaisiin. Tämä on helppo estää koiraporttia käyttämällä. Sen avulla niin lapset kuin koiratkin pysyvät niille varatuilla alueilla, eikä vanhempien tai omistajien tarvitse olla huolissaan näiden turvallisuudesta tältä osin. Koiraportit ovat helppoja asentaa ja siirtää tarvittaessa eri paikkaan tai ottaa mukaan vaikkapa mökillä käytettäväksi.

Yhteenveto koiraporteista

  • Koiraportit lisäävät turvallisuutta pitämällä koirat tai lapset poissa kielletyiltä alueilta vakiomittaisia portteja oviaukkoihin, joita voi yleensä laajentaa lisäosien avulla
  • Materiaali useimmiten metallia, myös puisia vaihtoehtoja
  • Helppo asentaa jopa ilman työkaluja
  • Saatavilla useimmista koiratarvikkeita myyvistä verkkokaupoista
Siirry alkuun